News

Realitatea TV, evacuată din sediu! Ce au primit angajați postului de televiziune încă de dimineață

23.04.2019 | 10:51
Realitatea TV a fost evacuată din sediu! Ce s-a întâmplat cu angajații?

Angajații de la Realitatea TV au primit, în cursul dimineții, înștiințarea că nu au voie în sediu, potrivit paginademedia. La intrarea postului de televiziune, angajații au primit câte o hârtie cu mesajul care arată motivul pentru care nu vor mai avea acces în clădire. Nota primită de angajații Realitatea TV indică fatul că au voie să intre doar dacă vor să-și preia bunurile. Mejaul primit menționează că este vorba de „evacuarea birourilor”.

Realitatea TV, evacuată! Ce mesaj au primit angajații?

Angajații de la Realitatea TV au fost puși într-o situație ciudată. În dimineața aceasta nu au mai putut intra în clădire. Aceștia au fost așteptați la intrarea în sediu cu o hârtie în care li s-a anunțat faptul că nu vor mai avea acces în clădire. De asemenea, nota primită arăta că au voie să intre în sediu doar dacă dores să-și preia bunurile. Realitatea Media SA este, la moment, o societate aflată în insolvență. Curtea de Apel București arespins la începutul lunii planul de reorganizare, urmând să „trimită cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C.  Realitatea Media SA”.

În ziua precedentă, angajații postului au fost anunțați că trebuie să părăsească incinta „numai ușa rotativă”. În cadrul mesajului de pe e-mail se specifică faptul că dacă folosesc alte uși „se declanșează o alarmă”. „Ușile de evacuare din recepția principală, monitorizate: Au fost anunțați de cei de la clădire că ușile de evacuare din recepția principală sunt monitorizate, deci obligatoriu folosiți numai ușa rotativă. Asta înseamnă că la fiecare utilizare a ușilor de evacuare se declanșează o alarmă. La sfârșit de lună se face un raport și cu ajutorul camerelor de supraveghere se constată cine a folosit ușa de evacuare. Vor fi luate măsuri pentru cei care utilizează ușile de evacuare.” 

Realitatea Tv, evacuată! Iată mesajul primit de către angajații sediului
Realitatea Tv, evacuată! Iată mesajul primit de către angajații sediului

Mesajul primit de angajații Realitatea TV

“Vă aducem la cunoștință următoarele: Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locațiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvență, ocupă spațiile din Clădirea Platinum situată la adresa București, Sector 1, Șos. București-Ploiești, nr. 172-176

Accesul în spațiile menționate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale și/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor.”