Life

Realitatea virtuală, coșmarul Annei Lesko. Artista, pe podea, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Anna Lesko, provocată să-și înfrângă teama de înălțime în emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV. Artista și-a pus ochelarii VR și a avut de împlinit mai multe misiuni.
19.05.2022 | 17:59
Realitatea virtuala cosmarul Annei Lesko Artista pe podea in emisiunea lui Catalin Maruta
Realitatea virtuală, coșmarul Annei Lesko. Foto: capturi Pro TV/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a „pășit” pentru prima dată în lumea virtuală în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântăreața a primit un echipament VR și a fost provocată să îndeplinească mai multe misiuni. Artista a încercat să-și înfrunte teama de înălțime, însă a sfârșit pe podeaua platoului.

Anna Lesko, pe podeaua emisiunii lui Cătălin Măruță. Realitatea virtuală, un adevărat coșmar pentru artistă

Anna Lesko a încercat pentru prima dată un echipament VR în ediția de joi, 19 mai 2022, a emisiunii lui Cătălin Măruță. Inițial, artista în vârstă de 43 de ani nu știa unde o să ajungă sau ce o să se întâmple în lumea virtuală.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-a văzut urcată pe un zgârie-nori, vedeta s-a panicat și a dezvăluit că îi este foarte teamă de înălțime și nu crede că mai poate continua.

„Doamne ferește! Ferească Sfântul! Voi nu știți unde am ajuns. Mie mi-e foarte frică de înălțime!”, a spus Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Punctul culminant a fost atunci când a trebuit să treacă peste o scândură suspendată în aer. Cântăreața s-a așezat pe podeaua emisiunii lui Cătălin Măruță, spre amuzamentul prezentatorului și a celorlalți invitați prezenți în platou.

anna lesko
Anna Lesko s-a așezat pe podea.
Foto: captură Pro TV

„Acum îmi dau seama că am o poziție dubioasă, dar să știți că poziția asta se explică. Nu am curaj. Nu pot, îmi închipui că e adevărat și nu pot.

ADVERTISEMENT

Nu ați ales persoana potrivită. E și un balon, sunt păsări, doamne! Nu îmi văd piciorușele. Uite ce tremur toată!”, a adăugat Anna Lesko.

O a doua misiune pe care a avut-o de îndeplinit Anna Lesko, a fost cea a unui super-erou. Ea a trebuit să zboare deasupra unui oraș și să stingă incendii, dar și aici a intervenit problema înălțimii.

ADVERTISEMENT

„De ce zbor? Nu înțeleg! Este ceva îngrozitor, vă zic sincer. Îmi bag picioarele!”, a fost reacția Annei Lesko, iar Cătălin Măruță i-a atras atenția să fie atentă la cuvintele folosite.

ADVERTISEMENT