Life

Rebeca Onoriu îi ia apărarea lui Daniel Onoriu în divorțul de soție: ”Erau discuții care se puteau rezolva la nivel de familie”

Rebeca Onoriu, de partea lui Daniel Onoriu în scandalul cu soția sa, Isabela. Declarația fiicei regretatei artiste Gabi Luncă.
01.11.2022 | 15:15
Rebeca Onoriu ii ia apararea lui Daniel Onoriu in divortul de sotie Erau discutii care se puteau rezolva la nivel de familie
Rebeca Onoriu, de partea lui Daniel Onoriu în scandalul cu soția. Declarația fiicei regretatei artiste Gabi Luncă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea mai mică fiică a regretatei cântărețe Gabi Luncă îi ia apărarea pilotului de raliu în divorțul de soția sa, Isabela. Tânăra și-a spus părerea despre scandalul în care sunt implicați cei doi parteneri de viață de ceva vreme.

Rebeca Onoriu, de partea lui Daniel Onoriu în scandalul cu soția. Declarația fiicei regretatei artiste Gabi Luncă

Rebeca Onoriu a discutat despre separarea dintre Daniel Onoriu și Isabela, femeia care i-a fost soție câțiva ani. Tânăra îi vrea binele sportivului, însă nu este de acord cu declarațiile pe care le face acum șatena.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fiica lui Gabi Luncă crede că discuțiile dintre cei doi parteneri de viață se puteau realiza în sânul familiei, nu în public. În plus, Isabela a refuzat să iasă în presă când sportivul era în comă, la spital.

„Daniel nu ar fi la primul divorț, dacă mă întrebi pe mine, eu întotdeauna i-am recunoscut prima lui soție, adică mama copiilor lui, adică a fost apropiată în tot acest timp de familie.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează situația lui sentimentală actuală și nici viitoare, mă interesează să fie el bine. Nu vreau să fiu răutăcioasă, sunt doar corectă.

În momentul în care Daniel era în spital în comă, eu o rugam pe Isabela, deci repet, o rugam pe fosta lui soție sau încă actuala, să dea interviuri și să spună despre starea de sănătate a lui Daniel. Și refuza. 

ADVERTISEMENT

Acum, dintr-o dată, se apucă să se plângă prin presă că se teme pentru viața ei. Hai să fim serioși, Daniel e un tip de 60 de kilograme, îl știu de haios, dar de bătăuș în forță, că a făcut crime și așa mai departe, nici vorbă.

Plus că acestea erau discuții care se puteau rezolva la nivel de familie, având în vedere că tatăl lui Daniel a fost cel care i-a plătit chiria Isabelei”, a spus Rebeca Onoriu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu, în proces cu actuala soție, Isabela

Daniel Onoriu este de câteva luni în proces cu actuala soție, Isabela, care susține că este amenințată constant de sportiv. Mai mult decât atât, șatena a solicitat un ordin de protecție din partea oamenilor legii.

Pilotul de raliu și-a găsit o nouă parteneră de viață, cu care s-a logodit și vrea să ajungă la altar în perioada următoare. Este vorba de o femeie pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare și care se numește Marilena.

ADVERTISEMENT
Tags: