Life

Rebelul showbiz-ului, tată perfect. Codin Maticiuc, la mall, cu fetele! Video

Codin Maticiuc, un tată exemplar. Cum a fost surprins rebelul showbiz-ului, alături de fiica sa, Smaranda, într-un centru comercial din Capitală
29.05.2023 | 16:30
Rebelul showbizului tata perfect Codin Maticiuc la mall cu fetele Video
Codin Maticiuc. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc are o reputație de “rebel” al showbiz-ul românesc. Cu toate că a avut un trecut tumultos, producătorul și filantropul a devenit băiat de casă. Mai mult decât atât, Codin este un exemplu de tată perfect. Nu o spunem noi, imaginile vorbesc de la sine. FANATIK l-a surprins pe celebrul actor într-o ipostază demnă de admirat.

Codin Maticiuc, tată model

Atunci când vorbim despre Codin Maticiuc, nu prea ne fuge mintea la imaginea aceea a tatălui blând și iubitor. Nu de alta, dar regizorul a avut o imagine de “bad boy” în trecut, care băga spaima în domnișoarele din lumea bună a Capitalei.

ADVERTISEMENT

Dar iată că situația s-a schimbat, iar din băiatul rebel, a devenit tată model! Iar FANATIK are dovada! Cu siguranță nu vă așteptați să îl vedeți pe celebrul “băiat de oraș” în această ipostază.

Codin Maticiuc a uitat de nopțile petrecute prin cluburile de fițe și a dat fuga la un centru comercial din Capitală, împreună cu fiica sa cea mare, Smaranda și încă o fetiță. Cel mai probabil o prietenă a micuței.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de pantaloni sport negri, un tricou și o cămașă roșie în carouri, Codin Maticiuc nu s-a dezlipit o clipă de cele două prințese. Și nu degeaba spunem prințese, deoarece fiica cea mare a lui Codin era îmbrăcată într-o rochiță albă cu roz, și avea în picioare teniși negri. Semn că tata Codin este atent la detalii și are grijă ca micuța lui să fie mereu cool.

Smaranda vrea, tata Codin ia

După ce s-au plimbat prin centru comercial, Codin Maticiuc și micuța Smaranda, împreună cu cealaltă fetiță, au dat iama prin magazine. Și cum Codin îi face toate poftele fetei, așa a fost și de data aceasta. După ce au colindat magazinele în lung și-n lat, fiica cea mare a regizorului și-a ales o jucărie, de care era tare mândră.

ADVERTISEMENT

Fericirea se putea citi pe chipul micuței, iar Codin, cu portofelul în mână, era bucuros pentru că micuța a fost mulțumită. De aici, Codin și cele două fetițe au plecat către alte magazine, pentru a mai achiziționa ce le poftea inima. Cerințele Smarandei sunt literă de lege pentru celebrul actor, așa că îi cumpără tot ce își dorește. Așa da! Nimic de obiectat, Codin Maticiuc a dat dovadă că este un exemplu pentru toți domnii. Un tătic devotat și implicat.

Codin Maticiuc, surprins fără bodyguard

Deși a declarat într-un podcast că nu mai iese din casă fără bodyguard, Codin Maticiuc a renunțat la această idee. Se pare că nu se mai teme de nimic și a avut curaj să iasă afară însoțit doar de fiica cea mare și de încă o fetiță.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Codin nu mai ieșea din casă fără bodyguard este unul total neașteptat. Se pare că regizorului îi era frică de femei. Da, ați auzit bine! Se teme de femei, cu toate că până nu demult, el era pe post de “vânător”.

“Mie în viață îmi este frică de femei, chiar dacă îmi sunt prietene. Dacă vreodată vrea o femeie să îmi facă ceva rău ce îi pot face? Mie îmi este frică. De femei îmi e frică, nu te poți lua de ele, nu te poți certa, nu te poți bate singur. Ce faci atunci? Fugi!”, a recunoscut Codin Maticiuc într-un podcast.

Codin Maticiuc, de la unul dintre cei mai râvniți burlaci, la băiat de casă

Actor, regizor, scriitor și filantrop, implicat în multe proiecte de caritate, Codin Maticiuc a devenit și un familist convins. Până nu demult, era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Un personaj spumos, care făcea ravagii prin cluburile exclusiviste. A căutat Codin în lung și-n lat, până aleasa inimii și-a făcut apariția în viața lui.

Acum, Codin Maticiuc și-a găsit liniștea în brațele Anei Pandeli, o brunetă focoasă, care l-a făcut tată, de două ori deja, pe regizor. Au împreună două fiice, pe Smaranda și Ilinca, iar frumoasa Ana mai are un fiu, din prima căsătorie, pe care actorul îl iubește tare mult. Ce să mai, Codin pare că a atins apogeul din toate punctele de vedere. Din punct de vedere financiar nu a avut vreodată probleme, însă de când a devenit și tată, totul merge ca pe roate pentru celebrul regizor.

ADVERTISEMENT