Viktoria Rebensburg, victorie la Killington! Ce performanţă a atins cu această ocazie

Razvan Nicolae   
în Cele mai citite
26/11/2017, 09:12
Viktoria Rebensburg, victorie la Killington! Ce performanţă a atins cu această ocazie

Viktoria Rebensburg a triumfat în proba de slalom uriaş în etapa a trei a Cupei Mondiale de schi alpin. Sportiva de 28 de ani le-a învins pe Mikaela Shiffrin (SUA) şi Manuela Molgg (Italia) pe pârtia de la Killington. 

Sportiva din Germania este la a doua victorie consecutivă la actuala ediţie a Cupei Mondiale de schi alpin. În urmă cu o lună, Viktoria Rebensburg a triumfat în aceeaşi probă la Solden, Austria, în prima etapă a competiţiei.

Viktoria Rebensburg, a 15-a victorie a carierei la Cupa Mondială de schi alpin

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START ŞI CLASAMENTUL IN TIMP REAL.

Viktoria Rebensburg ocupă primul loc în clasamentul Cupei Mondiale de schi alpin la proba slalom uriaş. Sportiva din Germania are 200 de puncte şi este urmată de Mikaela Shiffrin, cu 125 de puncte, şi Tessa Worley (Franţa), cu 120 de puncte. Schioara a obţinut la Killington a 15-a victorie la Cupa Mondiala, la şase ani de când a triumfat prima dată.

Beat Feuz (Elveţia) a terminat pe primul loc proba de coborâre de la Lake Louise, din etapa a doua a Cupei Mondial de schi alpin. Sportivul de 30 de ani a fost urmat de Matthias Mayer (Austria) şi Aksel Lund Svindal (Norvegia).

Închide ×