Recep Erdogan critică UEFA după ce Germania a primit organizarea EURO 2024! “Măcar am salvat nişte cheltuieli”

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
01/10/2018, 18:19
Recep Erdogan critică UEFA după ce Germania a primit organizarea EURO 2024! “Măcar am salvat nişte cheltuieli” GALERIE FOTO
Recep Erdogan critică UEFA după ce Germania a primit organizarea EURO 2024

Recep Erdogan critică UEFA după ce Germania a primit organizarea EURO 2024 în dauna Turciei. Preşedintele turc este nemulţumit de faptul că nemţii vor fi gazda turneului final al Campionatului European de peste şase ani, dar a susţinut că nu şi-a făcut prea mari iluzii înainte de anunţul oficial al forului european.

“Sincer să fiu nu mi-am făcut nicio iluzie că vom câştiga noi. Mereu rezultatele ies cum trebuie. Le-au dat două Mondiale şi un European. Acum i l-au dat pe al doilea. Când e vorba de Turcia se spun multe lucruri. Stadioanele noastre nu sunt mai prejos de cele din Germania. Avem arene moderne şi chiar mai bune”, a declarat Recep Erdogan.

Recep Erdogan critică UEFA după ce Germania a primit organizarea EURO 2024, dar are şi un motiv de bucurie

Recep Erdogan a criticat decizia UEFA de a-i acorda Germaniei organizarea EURO 2024, dar are şi un motiv de bucurie după ce Turcia a ratat şansa de a fi gazda Campionatului European care se va disputa peste şase ani. “Lucrurile merg bine până la urmă. Am salvat nişte cheltuieli”, a mai precizat preşedintele Turciei.

Germania a primit dreptul de a găzdui Campionatul European din 2024, anunţul fiind făcut săptămâna trecută de UEFA. Cu această ocazie, nemţii vor ajunge la un total de patru turnee finale organizate, după Campionatele Mondiale din 1974 şi 2006 şi Campionatul European din 1988. Oficialii Federaţiei Germane de Fotbal au anunţat că meciurile de la EURO 2024 se vor disputa în zece oraşe: Berlin, Munchen, Dortmund, Gelsenkirchen, Stuttgart, Hamburg, Dusseldorf, Koln, Leipzig şi Frankfurt. Cel mai probabil, finala Campionatului European din 2024 se va disputa pe stadionul “Olympiastadion” din Berlin, care are cea mai mare capacitate (74.461 de locuri) dintre cele zece stadioane anunţate de germani. Nemţii au câştigat confruntarea cu Turcia, după ce au primit 12 voturi. Turcii au fost votaţi de patru membri ai Comitetului Executiv UEFA, în timp ce unul a absentat.

Recep Erdogan critică UEFA după ce Germania a primit organizarea EURO 2024 în dauna Turciei
Recep Erdogan critică UEFA după ce Germania a primit organizarea EURO 2024 în dauna Turciei
Închide ×