News

Prodanca, mai SEXY ca oricînd în costum bărbătesc! Are la mînă ceas de zeci de mii de euro şi e înconjurată de băieţi frumoşi!

Reclamă de zile mari la Steaua! AnaMaria Prodan împreună cu Lukasz Szukala, Paul Pîrvulescu, Adi Popa, Nicuşor Stanciu şi Lucian Filip au pozat pentru o reclamă la Guess, importantă firmă de...
14.04.2014 | 16:30

Reclamă de zile mari la Steaua! AnaMaria Prodan împreună cu Lukasz Szukala, Paul Pîrvulescu, Adi Popa, Nicuşor Stanciu şi Lucian Filip au pozat pentru o reclamă la Guess, importantă firmă de ceasuri şi bijuterii.

O parte dintre jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf a avut parte de o experienţă inedită, după cum au susţinut toţi, relaxantă în aceeaşi timp.

ADVERTISEMENT

“E prima dată în viaţa mea cînd particip la o reclamă”

Evenimentul a fost pe placul tuturor, fapt care reiese din declaraţiile pe care aceştia le-au dat pentru FANATIK.RO. “A fost o onoare pentru mine să fiu imaginea acestui brand“, a fost primul comentariu, cel al lui Lukasz Szukala. Pe aceeaşi linie a rămas şi unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi ai lui Reghe, Adi Popa: “Sînt onorat că am ocazia să fiu imaginea unui asemenea brand, alături de managerul meu, Anamaria Prodan, şi de colegii mei. Am participat pentru prima dată în viaţa mea la o reclamă, dar pot să spun că m-am simţit foarte bine”. 

S41A1452

“Mulţi comentează aiurea, dar ar da ani din viaţă să ajungă aici!”

Cel mai spumos discurs a fost al fundaşului Paul Pîrvulescu, cel care a ţinut să închidă gura contestatarilor: “A fost o experienţă foarte bună şi un adevărat motiv e mîndrie. Mulţi comentează aiurea, dar ar da ani din viaţă să ajungă imaginea unui asemenea brand. Noi am muncit mult să ajungem aici. Este o mare onoare să fii imaginea unui brand internaţional de asemenea calibru”. Pe de altă parte, unul dintre cei mai promiţători jucători ai echipei din Ghencea, Nicuşor Stanciu, a fost ceva mai reţinut în declaraţii: “Sînt fericit şi mîndru! Am muncit mult să ajung aici. Sînt imaginea unui brand internaţional şi este minunat”, notă pe care a păstrat-o şi Lucian Filip, care tocmai a revenit după o accidentare gravă. “E o onoare pentru oricine să ajungă imaginea unui asemenea brand”, a declarat acesta din urmă pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

S41A1590

“Am purtat costum bărbătesc, pentru că sînt unul de-al lor”

Anamaria Prodan a parcitipat şi ea la acest eveniment şi a motivat alegerea făcută, dar şi de ce a purtat o ţinută la fel cu cea a jucătorilor stelişti. “Mi-am dorit foarte mult să pot aduce în prim plan fotbaliştii. Ei sînt exemple din toate punctele de vedere. Cred că este un avantaj enorm pentru orice brand să îşi asocieze imaginea cu talentul, perofmanţa şi imaginea fotbaliştilor. Sînt mîndră că am reuşit să aduc acestor jucători contractul. Mă bucur pentru ei şi sînt foarte mîndră de ei! Adina Buzatu a asigurat ţinutele noastre. Am vrut să port costum bărbătesc deoarece eu am intrat în lumea lor, iar ei mă percep ca pe unul de-al lor. Chiar dacă şedinţa a durat cinci ore, băieţii au fost super-relaxaţi”, a comentat şi Anamaria Prodan pentru FANATIK.RO.

S41A1559

5 ore a durat şedinţa foto care s-a consumat în urmă cu o lună, într-una dintre zilele libere ale steliştilor

ADVERTISEMENT