Life

Recomandările făcute de medici Reginei Elisabeta a II-a. La ce trebuie să renunțe timp de două săptămâni

Regina Elisabeta a II-a a decis să-i asculte pe medici. Pentru următoarele două săptămâni a hotărât să se odihnească.
29.10.2021 | 23:09
Recomandarile facute de medici Reginei Elisabeta a IIa La ce trebuie sa renunte timp de doua saptamani
ADVERTISEMENT

Monarhul britanic nu va efectua vizite oficiale cel puțin două săptămâni. Aceasta a decis să urmeze recomandările medicilor după ce în urmă cu mai bine de o săptămână a petrecut o noapte la spital.

Medicii care i-au făcut toate investigațiile susțin că Regina Elisabeta suferă de epuizare.

Aceasta și-a amânat o vizită în Irlanda, dar a avut audiențe virtuale cu ambasadorii Elveției și Coreei de Sud în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Recomandările făcute de medici Reginei Elisabeta a II-a. La ce trebuie să renunțe timp de două săptămâni

Pentru cel puțin două săptămâni, Regina Elisabeta a II-a va respecta indicațiile medicilor. Aceștia susțin că suferă de epuizare și ar trebui să aibă un program mult mai lejer. Astfel, monarhul britanic și-a refăcut agenda. Nu a renunțat însă să audiențele virtuale.

“Medicii Majestății Sale au sfătuit ca ea să continue să se odihnească pentru cel puțin următoarele două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale sunt de părere că Majestatea Sa poate continua să realizeze sarcini ușoare, în special de la birou, în acest timp, inclusiv unele audiențe virtuale, dar să nu efectueze nicio vizită oficială.

Majestatea Sa regretă că acest lucru înseamnă că nu va putea participa la Festivalul Comemorării de sâmbătă, 13 noiembrie. Cu toate acestea, intenția fermă a Reginei rămâne să fie prezentă la Serviciul Național de Comemorare în Duminica Comemorării, pe 14 noiembrie “, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a ajuns în urmă cu mai bine de o săptămână la spital, unde a rămas internată pentru o noapte. Atunci au existat zvonuri că ar fi fost infectată cu Covid-19, dar surse de la Palatul Buckingham au negat și au anunțat că aceasta este într-o stare foarte bună.

Pentru că nu va putea participa la COP26, conferință privind schimbările climatice, Regina Elisabeta a înregistrat un discurs.

ADVERTISEMENT

Medicii susțin că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este foarte obosită și suferă de epuizare. Apropiați ai Palatului Buckingham au declarat că aceasta are unele obiceiuri la care nu vrea să renunțe.

Se pare că adoarme foarte târziu, pentru că adoră să se uite la televizor. Uneori o invită alături de ea și pe  Mabel, bona care i-a crescut copii. Mai multe persoane au declarat că cele două sunt bune prietene.

ADVERTISEMENT