Sport

Recomandările zilei la pariuri! Iată meciurile cu care faci bani!

După cele trei zile dedicate cupelor europene, principalele campionate ale Europei se întorc cu o ofertă de meciuri extrem de tentantă.
18.09.2021 | 13:42
Recomandarile zilei la pariuri Iata meciurile cu care faci bani
ADVERTISEMENT

Am analizat cu atenție meciurile de astăzi și facem câteva recomandări, lasându-vă posibilitatea să vă creați propriul bilet la SUPERBET, care are astăzi și o superofertă pentru voi!

Care sunt favoritele zilei?

După înfrângerea dureroasă cu Real Madrid, o-1, cu gol primit în ultimul minut, Inter încearcă să-și repare moralul contra Bologna, o misiune la îndemâna nerr-azzurrilor.

ADVERTISEMENT

Inter – Bologna: 1, cotă 1.38

Se preconizează un meci lejer și pentru Atalanta, contra codașei Salernitana, echipă care nu a reușit să se acomodeze cu Serie A, și a dat în acest început de sezon numai peste adversari puternici, cum este și cazul bergamascilor lui Gasperini.

Salernitana – Atalanta: 2 și 2+, cotă 1.45

Meciurile de goluri: se anunță spectacol în Bundesliga!

Și în Germania, sunt două meciuri de neratat. Se anunță o goleada la Bayern – Bochum, dar și Arminia – Hoffenheim este un meci de 3+, cu o cotă frumușică.

ADVERTISEMENT

Bayern – Bochum: un gol în prima repriză, două goluri în repriza a doua, cotă 1.40

Arminia – Hoffenheim: 3+, cotă 1.65

Alte meciuri de 3+:

Inter este favorită la victorie, dar meciul de pe Giussepe Meazza se anunță și unul cu goluri multe, Bologna fiind o echipă care evoluează foarte ofensiv în deplasare. Heerenven și Fulham sunt două formații redutabile, mai ales pe teren propriu ambele fiind o opțiune interesantă la capitolul meci cu goluri.

Inter – Bologna: 3+, cotă 1.55

Heerenveen-Fortuna Sittard: 3+, cotă 1.7

Fulham – Reading: 3+, cotă 1.65

Meciuri în care ambele echipe marchează:

Se anunță derby încins în Franța. Lens are mereu o prestație la înălțime pe teren propriu, iar Lille chiar dacă este într-o scădere de formă față de anul trecut, când a luat campionatul, poate marca măcar un gol pe stade Bollaert Delelis. Un alt derby avem și în Premier League, un alt joc în care ambele formații au șanse să marcheze.

ADVERTISEMENT
Derby-ul Lens - Lille promite spectacol și în teren, și în peluze!
Derby-ul Lens – Lille promite spectacol și în teren, și în peluze!

 

Lens-Lille: GG, cotă 1.85

Aston Villa-Everton: GG, cotă 1.85

Mainz – Freiburg: GG, cotă 1.8

Alte recomandări:

Genoa – Fiorentina: x2 și 2+, cotă 1.75

Liverpool – Crystal Palace:  1, cotă 1.25

Manchester City – Southampton: gazdele marchează în ambele reprize, cotă 1.62

Din meciurile analizate mai sus, am ales 7 meciuri pentru un bilet de cotă 31. Îl poți juca și tu la Superbet, acolo unde te așteaptă și o ofertă specială!