ADVERTISEMENT
Hotnews

Recompensă de 1 milion de dolari pe capul unui român!

FBI a pus o recompensa de 1 milion de dolari pe capul unui roman despre care se spune ca este cel mai mare hacker din lume....
Autor: Ionuţ Cataramă | 28.12.2014 | 21:18
Recompensă de 1 milion de dolari pe capul unui român!

FBI a pus o recompensa de 1 milion de dolari pe capul unui roman despre care se spune ca este cel mai mare hacker din lume.

ADVERTISEMENT

Nicolae Popescu, cunoscut şi ca Nicolae Petrache, a devenit cel mai cunoscut hacker al lumii, in luna noiembrie, dupa ce FBI a pus pe capul lui o recompensă de 1 milion de dolari.

61615168

ADVERTISEMENT

El a scapat printre degete autoritatilor romane in 2012, la scurt timp dupa ce procurorii DIICOT il capturasera in cadrul unei operatiuni transoceanice care viza tocmai destructurarea gruparii de licitatori online pe care acesta o conducea.

Conform descrierii FBI, Nicolae Popescu este cautat pentru participarea la scheme sofisticate de fraude pe internet in care mai multi suspecti cu baza in Romania si in alte state din Europa, postau anunturi in cadrul unor licitatii pe internet pentru obiecte care nu existau in realitate.

ADVERTISEMENT

Un mandat de arestare federal a fost emis pe numele lui Nicolae Popescu in 20 decembrie 2012, de o instanta din New York.

sursa: cancan.ro

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!