ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Recompensa lui Lauda pentru victoria lui Hamilton? Un zbor cu avionul său personal!

Niki Lauda l-a răsplătit pe Hamilton pentru victoria sa din Marele Premiu al Chinei într-un fel neobişnuit: un zbor în avionul său personal. „I-am spus «dacă o să cîştigi, te duc eu...
Autor: Marius Băcilă | 23.04.2014 | 14:08
Recompensa lui Lauda pentru victoria lui Hamilton? Un zbor cu avionul său personal!

Niki Lauda l-a răsplătit pe Hamilton pentru victoria sa din Marele Premiu al Chinei într-un fel neobişnuit: un zbor în avionul său personal. „I-am spus «dacă o să cîştigi, te duc eu înapoi» (în Europa)”, a declarat preşedintele echipei Mercedes pentru cotidianul german „Bild”.

ADVERTISEMENT

Lauda, o legendă vie în lumea Formulei 1, renumit şi pentru pasiunea sa pentru aviaţie, s-a ţinut de cuvînt după cursa din Shanghai, cei doi întorcîndu-se din China la bordul avionului Bombardier Global 5000 al austriacului.

Odată cu succesul de week-endul trecut, Hamilton a egalat numărul de victorii ale lui Lauda – 25. Austriacul a declarat la Shanghai că l-a sfătuit anul trecut pe britanicul aflat acum într-un vîrf de formă să renunţe la „bagajul” cu care călătorea – cîini şi rapperi renumiţi. Anul acesta, Hamilton se luptă pentru al doilea titlu mondial cu un anturaj redus la o persoană – antrenorul său personal.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!