Fotbal intern

Recompensați de suporteri. Fanii lui CFR au făcut spectacol la aeroport la revenirea favoriților în țară. VIDEO

14.08.2019 | 22:59
Recompensati de suporteri Fanii lui CFR au facut spectacol la aeroport la revenirea favoritilor in tara VIDEO

Dan Petrescu reușește minuni. Pare că are bagheta magică în România și reușește să facă fericiți suporterii echipelor pe care le antrenează. După ce a scos orașul Urziceni în stradă în 2009, atunci când a câștigat campionatul și a jucat în Champions League, acum a reușit să facă toată suflarea ceferistă să se mobilizeze și să pregătească o întâmpinare de vis pentru campioni.

UPDATE 14 august, ora 23:00 / Fanii ardeleni s-au ținut de cuvânt și au venit în număr mare la aeroport. VIDEO AICI

Ce pregătesc fanii lui CFR după calificarea cu Celtic

CFR Cluj a învins aseară pe Celtic Glasgow, o formație de top în Europa. La ora partidei nimeni nu dădea nicio șansă clujenilor să învingă în Scoția. Dar meciul s-a terminat 4-3 pentru ardeleni, care făcuseră un egal pe teren propriu în tur 1-1. Au înscris Deac, Omrani de două ori şi Ţucudean la ultima fază a meciului.

Iar fanii nu au rămas indiferenți la o asemenea performanță. Ei se mobilizează pe toate grupurile de facebook dedicate suporterilor CFR-ului pentru a fi cât mai mulți la aeroportul din Cluj când vor sosi campionii. Echipa lui Dan Petrescu va ateriza la ora 20:20.

Jucătorii lui CFR Cluj, recompensaţi de suporteri

”Cu mic, cu mare, toată suflarea ceferistă se adună astăzi la aeroport, la ora 20:00, să-și întâmpine campionii! Vino și tu, suntem Familia CFR! Forța CFR 1907 Cluj!”, se arată pe una dintre paginile suporterilor echipei care va juca sigur în grupele Europa League și are șanse mari să se califice în Liga Campionilor.

CFR va juca marți, 20 august, cu Slavia Praga, la Cluj și în deplasare în Cehia, miercuri, 28 august. Dacă trece de formația unde joacă Alexandru Băluță și Nicușor Stanciu vor evolua direct grupele celei mai importante competiții europene. Acolo unde Dan Petrescu are deja experiență. El a acumulat cu Unirea Urziceni 8 puncte în grupele Champions League deși s-a duelat cu formații precum Sevilla, Sttutgart sau Glasgow Rangers.