News

Reconstituirea accidentului lui Răzvan Ciobanu. Detaliul surprins în imaginile filmate cu drona

04.05.2019 | 21:03
Reconstituirea accidentului lui Răzvan CiobanuSursă foto: captură Youtube

Moartea designerului Răzvan Ciobanu a surprins multă lume. Sfârșitul lui a fost la fel de controversat precum i-a fost și viața, astfel că de luni, când a trecut la cele sfinte, și până acum întrebările, scenariile, ipotezele și discuțiile nu s-au încheiat, ba chiar se adâncesc.

Reconstituirea accidentului designerului Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă a murit în urma unui accident violent întâmplat în comuna constănțeană Săcele, iar România TV a refăcut traseul lui Răzvan, tocmai pentru a ajunge mai aproape de răspunsurile căutate în presă și televiziune. Așadar, mergând pe urmele lăsate de mașina condusă de vedetă din punctul în care a ieșit de pe drumul principal până în momentul impactului, traseul fiind refăcut cu drona, s-au descoperit detalii care ar putea elucida misterul unei morți pline de supoziții care cad în derizoriu de fiecare dată când se ”pun pe masă”.

Prima remarcă este că unghiul de atac e mare, de 30 de grade, ceea ce înseamnă că mașina de teren a reușit cu greu să intre pe câmp. Mai mult, conducătorul a fost nevoit să treacă de un șanț, să meargă pe el, apoi să iasă în câmp. De menționat este că la o viteză mai mare decât cea cu care designerul, reporterii postului TV au reușit cu greu să intre de pe șosea pe câmp.  Surprinzător este că îndeaproape se regăsesc urme de roți de mașină, poate chiar de la mai multe mașini, ceea ce ar explica o urmărire.

Reconstituirea accidentului lui Răzvan Ciobanu. Detaliul surprins în imaginile filmate cu drona
Imagine surprinsă cu drona
Sursă foto: captură România TV

Reporterii au găsit și corpul de beton care ar fi deviat traiectoria mașinii condusă de creatorul de modă

Totodată, supoziția cum că Răzvan Ciobanu ar fi adormit la volan care, dat fiind că el a mers drept câteva sute de metri, iar la o viteză mult mai mică, din cauza drumul denivelat, este aproape imposibil să nu te trezești. În plus, reporterii au descoperit și corpul de beton care ar fi deviat traiectoria automobilului condus de Răzvan Ciobanu, cea care a făcut posibilă rostogolirea mașinii până la impactul fatal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri