Fotbal international

Record de asistenţă pe “Camp Nou” la Barcelona – Real Madrid! Câţi spectatori au venit la El Clasico

28.10.2018 | 18:50
Record de asistenta pe Camp Nou la Barcelona  Real Madrid Cati spectatori au venit la El Clasico

Record de asistenţă pe “Camp Nou” la Barcelona – Real Madrid, partidă care se joacă în etapa a 10-a din La Liga. Chiar dacă este primul El Clasico după 11 ani în care Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo sunt absenţi, fanii s-au înghesuit să vadă primul derby al sezonului dintre cele două mari rivale din fotbalul spaniol.

La pauza meciului Barcelona – Real Madrid, crainicul stadionului “Camp Nou” a anunţat că în tribune află 93.265 de spectatori, cea mai bună asistenţă pentru catalani în actualul sezon. Cu această ocazie s-a bătut recordul sezonului, stabilit la partida Barcelona – Sevilla 4-2, când în tribune s-au aflat 88.712 de spectatori.

Record de asistenţă pe “Camp Nou” la Barcelona – Real Madrid din La Liga

La recordul de asistenţă de pe “Camp Nou” de la Barcelona – Real Madrid au contribuit şi suporterii formaţiei antrenate de Julen Lopetegui. 580 de fani ai madrilenilor au făcut deplasarea în Catalonia pentru a asista pe viu la El Clasico.

Meciul Barcelona – Real Madrid din startul actualului sezon din La Liga este cel mai scump din istorie. Cel mai ieftin bilet la El Clasico a costat 179 de euro, în timp ce un tichet cât mai aproape de gazon a putut fi cumpărat cu 499 de euro. Un loc la lojele VIP de pe “Camp Nou” a avut un preţ priperat, biletul în acest sector costând 4.040 de euro.