ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Record de schimbări la FCSB. 4 mutări făcute în minutul 29

Autor: Cosmin Crăciun | 27.09.2020 | 22:50
Record de schimbări la FCSB. 4 mutări făcute în minutul 29
Record de schimbări la FCSB. 4 mutări făcute în minutul 29. Sursa foto: captură Digisport

Record de schimbări la FCSB. După doar 29 de minute din partida cu Poli Iași, roș-albaștrii au făcut nu mai puțin de patru modificări.

ADVERTISEMENT

După golul de 3-1 al ieșenilor, Mihai Stoica a fost surprins de camerele TV vorbind la telefon, iar imediat din teren au fost scoși nu mai puțin de patru jucători!

FCSB a abordat și meciul de la Iași cu o echipă formată mai mult din jucători foarte tineri și a primit repede trei goluri, deși a reușit să deschidă scorul.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 27 septembrie, ora 22:50 / FCSB a epuizat toate schimbările disponibile pentru partida de la Iași. La Pauză, Perianu a fost și el schimbat cu Ovidiu Popescu.

Record de schimbări la FCSB. Adrian Petre, umilit total

Deși trecuseră doar 29 de minute din meciul de la Iași, scorul era deja 3-1 pentru Poli, iar Toni Petrea a efectuat patru modificări. În contextul de la FCSB, nu este clar cine a hotărât efectuarea schimbărilor.

ADVERTISEMENT

Având în vedere, însă, că printre cei scoși s-a regăsit și Adrian Petre, jucător căzut în dizgrația lui Gigi Becali, se poate deduce cu ușurință că decizia modificărilor nu a apariținut neapărat antrenorului. De altfel, Adrian Petre a zâmbit ironic la ieșirea de pe teren și a mers direct la vestiare.

Au fost scoși, pe lângă Adrian Petre, și Ștefan Cană, Adrian Șut și Andrei Istrate. În locul lor, au intrat pe teren Darius Olaru, Andrei Miron, Florin Tănase și Sergiu Buș.

ADVERTISEMENT

În momentul schimbărilor, FCSB era condusă cu 3-1. Bucureștenii au deschis scorul prin Istrate, însă Poli Iași a întors imediat partida în favoarea sa grație dublei lui Andrei Cristea și reușitei lui Juan Pablo Passaglia.

Cu o victorie la Iași, FCSB ar trece peste CFR Cluj, care nu a reușit să o învingă astăzi pe Chindia Târgoviște, după o remiză fără goluri în Gruia.

ADVERTISEMENT

Victoria ieșenilor, în schimb, i-ar aduce pe oamenii lui Daniel Pancu pe locul 4, la egalitate de puncte cu FCSB. Cu încă trei puncte astăzi, moldovenii ar ajunge să aibă un total de nouă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!