News

Record de viteză pe străzile din România. Un ceh a fost prins gonind cu 281 km/h

Poliția Română a anunțat că a oprit din drum un cetățean ceh care mergea cu cea mai mare viteză înregistrată de radar în acest an, anume 281 km/h, într-o zonă în care limita era de 100 km/h.
04.09.2022 | 17:46
Record de viteza pe strazile din Romania Un ceh a fost prins gonind cu 281 kmh
Poliția Română a postat pe Facebook fotografia radarului care arăta 281 km/h
ADVERTISEMENT

Un șofer din Cehia a fost oprit de către polițiștii rutieri după ce aceștia l-au înregistrat mergând cu nu mai puțin de 281 de km/h pe un tronson al autostrăzii A1.

281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h – cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta – „premiul”: 120 de zile fără permis, cu dovadă fără drept de circulație și 2.900 de lei amendă.

ADVERTISEMENT

Mulțumim colegilor care acționează pe Autostrada A1, care îi opresc pe cei ce ne pun în pericol pe toți!”, se spune într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Potrivit Digi24, cehul ar fi fost oprit pe A1 la numai câțiva kilometri de granița dintre România și Ungaria.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a spus polițiștilor că venea de la un raliu care a avut loc sâmbătă la Mamaia.

În luna mai a acestui an, polițiștii au sancționat și un tânăr din Suceava care a fost înregistrat în timp ce circula cu peste 200 km/h.

De altfel, chiar individul s-a filmat în timp ce făcea slalom printre mașini și a pus imaginile pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Pe unele tronsoane, a circulat chiar pe contrasens, fără nicio teamă că din fața îi poate veni un alt șofer și să producă un accident rutier.

De altfel, nu era prima dată când a făcut o asemenea „ispravă”. În octombrie 2021, a fost înregistrat când circula cu mult peste viteza legală și trecând pe culoarea roșie a semaforului.

ADVERTISEMENT