Sport
notix pixel id

Record negativ de spectatori pe noul ”Ion Oblemenco”. Doar o mână de oameni au asistat la FC U Craiova – Gaz Metan

Partida FC U Craiova – Gaz Metan Mediaș a înregistrat un record negativ de spectatori. Deși noile restricții se aplică doar de luni, extrem de puțini fani au ales să vadă meciul din tribunele arenei ”Ion Oblemenco”.
22.10.2021 | 18:55
Record negativ de spectatori pe noul ”Ion Oblemenco”. Doar o mână de oameni au asistat la FC U Craiova – Gaz Metan
Sub 600 de spectatori au fost în tribunele arenei ”Ion Oblemenco” la meciul FC U Craiova - Gaz Metan Mediaș
ADVERTISEMENT

Atmosfera incendiară la meciurile echipei FC U Craiova anunțată de Adrian Mititelu la începutul acestui campionat încă se lasă așteptată.

Meciul echipei patronată de familia Mititelu contra celor de la Gaz Metan Mediaș n-a adunat în tribune nici 600 de suporteri.

Așteptările familiei, Mititelu contrazise de realitate

Absența fanilor olteni la această partidă este oarecum surprinzătoare, întrucât tichetele pentru meciul cu Gaz Metan au fost comercializate la pachet cu cele de la derby-ul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil eșecul în fața marii rivale i-au determinat pe fanii echipei FC U Craiova să ”protesteze” față de rezultatele trupei lui Flavius Stoican prin neprezentarea la meci.

Atmosfera dezolantă din tribunele noii arene ”Ion Oblemenco”, la meciul cu Gaz Metan, a fost completată de un joc ”de vacanță” a celor două oponente.

ADVERTISEMENT

Nu e prima oară când așteptările oficialilor FC U Craiova nu sunt acoperite de realitate. Deși Adrian Mititelu clamează că echipa lui este cea mai iubită echipă din Craiova, fanii se lasă în continuare așteptați.

La meciul cu FCSB, spre exemplu, deși patronul alb-albaștrilor aștepta cel puțin 15.000 de suflete, în tribune au fost puțin peste 6.000.

ADVERTISEMENT

Situația din clasament a alungat fanii din tribune

FC U Craiova a pornit în noul campionat cu ambiții mari. Instalarea lui Adrian Mutu pe banca tehnică și o campanie de transferuri interesantă păreau suficiente argumente pentru un aflux al fanilor în tribune.

Lucrurile s-au liniștit repede. Rezultatele au fost departe de obiectivele oficialilor, clasarea pe un loc de play-off, iar jocul echipei a fost și el departe de așteptări.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, FC U Craiova era abia pe 14 în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte, doar 6 peste lanterna roșie Academica Clinceni.

În plus, trupa familiei Mititelu avea al doilea cel mai slab atac, cu 8 goluri marcate, mai slab și decât al Academicii. ”Juveții” au excelat, însă, pe faza defensivă având doar 14 goluri încasate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik