Fotbal international

Record negativ pentru Sergio Aguero! Argentinianul, primul care ratează patru penalty-uri în Liga Campionilor! Video

09.04.2019 | 23:28
Record negativ pentru Sergio Aguero Argentinianul primul care rateaza patru penaltyuri in Liga Campionilor Video

Sergio Aguero a ratat o lovitură de la 11 metri în meciul Tottenham – Manchester City şi bifează un record negativ în Liga Campionilor. Hugo Lloris a parat şutul argentininanului, iar campioana Angliei a trecut pe lângă şansa de a deschide scorul în manşa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League.

Record negativ pentru Sergio Aguero. Patru lovituri de la 11 metri ratate în UCL

Recordul negativ al lui Sergio Aguero a început în sezonul 2014-15 din Liga Campionilor. Atacantul argentinian a ratat o lovitură de la 11 metri în meciul Barcelona – Manchester City 1-0, partidă din manşa retur a optimilor de finală. În urmă cu patru ani, Marc-Andre ter Stegen a parat şutul vedetei “cetăţenilor”.

În sezonul următor, Sergio Aguero a ratat un nou penalty, de această dată în sferturile de finală, în Manchester City – PSG 1-0. Argentinianul a vrut să-l învingă pe Kevin Trapp, însă mingea trimisă a trecut pe lângă poarta francezilor. A treia lovitură de la 11 metri ratată de Aguero a venit în sezonul 2017-18, în meciul Manchester City – Şahtior Doneţk 2-0. La scorul de 1-0, Andrii Piatov a respins şutul argentinianului de la punctul cu var.

Pep Guardiola nu a putut să privească penalty-ul ratat de Aguero

Meciul Tottenham – Manchester City a adus al patrulea penalty ratat de Sergio Aguero în Liga Campionilor. În minutul 13 al partidei, atacantul de 30 de ani a executat slab lovitura de la 11 metri, obţinută după un henţ al lui Danny Rose, iar Hugo Lloris a respins şutul. În aceste condiţii, Aguero a devenit primul fotbalist care ratează patru penalty-uri în Liga Campionilor.

O cameră TV l-a surprins pe Pep Guardiola, care nu a putut să vadă penalty-ul ratat de Sergio Aguero. Antrenorul spaniol a privit în pământ şi şi-a ridicat privirea abia când a auzit bucuria fanilor lui Tottenham.

  • 42 de goluri a marcat Sergio Aguero în Liga Campionilor