Pariuri sportive

Record pentru România: 900.000 lei cîştigaţi în doar 9 zile la Megajackpot

Bucureşti, 31.08.2016...
31.08.2016 | 15:50
Record pentru Romania 900000 lei cistigati in doar 9 zile la Megajackpot
ADVERTISEMENT

Bucureşti, 31.08.2016

Trei jucători la aparate slot machines au reuşit un record în România. În doar 9 zile s-au câştigat trei premii Megajackpot, valoarea totală a acestora ajungând la aproape 900.000 lei, un record pentru o perioadă atât de scurtă.

Românii încearcă, de 6 ani, să-l îmblânzească pe King Kong, celebrul personaj din filme, adoptat de Megajackpot, cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, disponibil în agenţiile Stanleybet. Apariţia pe ecranul aparatului a celor cinci maimuţe este semn că norocul tocmai l-a găsit acasă pe client, aşa cum s-a întâmplat şi cu cei trei români.

ADVERTISEMENT

Cu toate că bărbaţii sunt cei mai numeroşi la aparatele slot machines, norocul nu ţine cont de sex, culoare sau vârstă, iar cea care a deschis seria de câştiguri a fost o femeie. Florentina a dat lovitura, pe data de 14 august, într-o agenţie Stanleybet din Bucureşti, atunci când a câştigat Megajackpot-ul în valoare de peste 460.000 lei.

Premiaţi de Ion “IRON” Oncescu

N-am venit cu gândul nici la marele Jackpot, nici la aparate. Am venit pentru Polonia şi pentru greci (n.r. pariuri pe loterii), iar până când mi-a pus fata biletele am zis să încerc şi la aparate. Am încercat şi am câştigat. Trebuie să crezi în şansa ta, dar să te mulţumeşti cu atât cât câştigi. Iar dacă ai noroc, într-o zi s-ar putea să iei acasă şi marele premiu“, a spus Florentina.

ADVERTISEMENT

La nici o săptămână distanţă, pe 20 august, a fost câştigat, la Vaslui, un nou premiu, de data aceasta în valoare de peste 220.000 lei. Petru, fericitul câştigător, a primit valiza cu bani direct de la ambasadorul Megajackpot, Ion „IRON” Oncescu.

A fost o zi ca oricare alta, ieşisem din tură, de la muncă, şi am zis să merg puţin la aparate. Chiar mă uitam la televizorul din agenţie, unde apar premiile şi mă gândeam cum ar fi să câştig şi eu atâţia bani. S-a şi întâmplat, aşa a fost să fie”, a spus vasluianul.

ADVERTISEMENT

Însă seria câştigurilor nu s-a oprit aici, iar după doar 3 zile, la aparatele Megajackpot s-a câştigat un al treilea premiu, în Bucureşti, în valoare de peste 210.000 lei.

Oameni cu aspiraţii diferite, cu planuri diferite, au reuşit să câştige valiza cu bani care le va schimba viaţa. Florentina a spus că vrea să-şi ajute copiii, Petru are de gând să se mute în propriul apartament, iar cel de-al treilea câştigător vrea să-şi încerce din nou norocul în afaceri.

ADVERTISEMENT

Megajackpot a ajuns la 9 premii acordate în acest an, cu o valoare totală de peste 2,7 milioane lei.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot este cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil în agenţiile Stanleybet. Până în prezent, în cei 6 ani de prezenţă pe piaţa,  valoare totală a premiilor acordate de Megajackpot este de 20,7 milioane lei (4,6 milioane euro).

ADVERTISEMENT