Carousel hot news

RECORD pentru stelişti! Gâlcă are motive să creadă în calificarea în play-off

Chiar dacă statistica meciului cu Aktobe i-a fost defavorabilă, Steaua se poate lăuda cu un record propriu la nivel european. Campioana României nu a pierdut nici un meci din preliminariile...
30.07.2014 | 23:21
RECORD pentru stelişti! Gâlcă are motive să creadă în calificarea în play-off
Lucian Filip se bucura alaturi de colegi

Chiar dacă statistica meciului cu Aktobe i-a fost defavorabilă, Steaua se poate lăuda cu un record propriu la nivel european. Campioana României nu a pierdut nici un meci din preliminariile cupelor europene pe teren propriu!

Încrederea arătată de Gâlcă după egalul din Kazahkstan este susţinut de statistică, Steaua trecînd cu succes toate calificările din cupele europene în ultimii doi ani. Ultima înfrîngere a Stelei pe teren propriu în calificările pentru grupele unei competiţii europene datează din 2 august 2012. Atunci, Laurenţiu Reghecampf debuta în cupele europene pe Naţional Arena împotriva lui Spartak Trnava, slovacii cîştigînd cu 1-0 la Bucureşti. Steliştii au revenit la retur, cîştigînd cu 3-0 şi au ajuns în grupele UEFA Europa League. Steaua a mai jucat de 5 ori acasă în preliminariile întrecerilor desfăşurate sub egida UEFA, adunînd trei victorii şi două egaluri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri