Fotbal international

Recordul atins de Neymar cu hat-trickul din PSG – Steaua Roșie 6-1. E la egalitate cu Kaka

04.10.2018 | 09:17
Neymar, hat-trick în PSG - Steaua Roșie 6-1. A egalat recordul de goluri al lui Kaka
ADVERTISEMENT

Neymar a marcat un hat-trick în victoria obținută de PSG pe teren propriu cu scorul de 6-1 împotriva sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad și a atins un nou record: l-a egalat pe conaționalul Kaka în topul celor mai buni marcatori brazilieni din Champions League. Cei doi au câte 30 de goluri marcate în cea mai prestigioasă competiție intercluburi și sunt urmați în top de Rivaldo, cu 27 de reușite.

PSG – Steaua Roşie Belgrad s-a jucat în etapa cu numărul 2 a grupei C din Champions League. Parizienii veneau după înfrângerea din prima etapă, scor 2-3 pe terenul lui Liverpool și aveau nevoie de toate cele 3 puncte pentru a rămâne la nivel cu gruparea engleză și cu Napoli. PSG a făcut show cu gruparea din Serbia, pe care a învins-o cu 6-1 la capătul unei partide în care Neymar a marcat un hat-trick.

ADVERTISEMENT

Neymar, hat-trick în PSG – Steaua Roșie 6-1. A egalat recordul de goluri al lui Kaka

Neymar a deschis scorul după 20 de minute de joc dintr-o lovitură liberă la care portarul advers nu a avut nicio reacție. După numai 2 minute, brazilianul a marcat din nou din pasa lui Kylian Mbappe. Neymar s-a distrat cu portarul sârbilor, căruia i-a mai marcat un gol din lovitură liberă cu 10 minute înainte de fluierul de final.

Cu hat-trickul marcat împotriva echipei din Serbia, Neymar a egalat recordul de goluri deținut de jucătorii brazilieni în Champions League. A ajuns la 30 de goluri marcate, fiind la egalitate cu Kaka. Topul  brazilienilor este completat de Rivaldo, cu 27 de goluri.

ADVERTISEMENT

Jucătorul brazilian a jucat în 40 de meciuri pentru PSG, reușind să își treacă numele pe lista marcatorilor de 38 de ori. Neymar a mai jucat pentru Barcelona și Santos. În vârstă de 26 de ani, sud-americanul a jucat în total la cele 3 echipe în 360 de meciuri în care a marcat 213 goluri și a dat 131 de pase de gol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri