Fanatik Show

VIDEO / Dinu: “Băieţaşul astă NU ŞTIE să pregătească un meci”

UPDATE 00:20 / În direct la FANATIK SHOW, Cornel Dinu l-a făcut praf pe Victor Piţurcă, afirmînd despre selecţioner că nu este capabil să pregătească o partidă. "O vorbă care îi place lui...
20.11.2013 | 00:40
VIDEO  Dinu Baietasul asta NU STIE sa pregateasca un meci
ADVERTISEMENT

UPDATE 00:20 / În direct la FANATIK SHOW, Cornel Dinu l-a făcut praf pe Victor Piţurcă, afirmînd despre selecţioner că nu este capabil să pregătească o partidă. “O vorbă care îi place lui Piţurcă: zarurile au fost aruncate! A fost unul dintre puţinele meciuri ale echipei naţionale din istorie în care nu am avut nici o ocazie de gol. Jocul seamănă cu o miuţă, ce se juca prin 1934. Piţurcă este un tiran, stă bine mersi fără nici o problemă în acel post. Cum să plece de la salariul imens pe care îl are? Păi se duce la federaţie o dată pe săptămînă, nu face nimic. Nu e comic, e un tiran, un sfidător care îşi bate joc de echipa naţională. Băieţaşul acesta nu ştie să pregătească un meci. Marţi, înainte de a pleca la Atena, s-au făcut două ore de forţă. Este incredibil ca la un acest nivel să faci forţă în locul unei şedinţe tactice. Toţi au avut probleme musculare. Cum să faci forţă cînd peste două săptămîni pregătim ghetuţele pentru moş Nicolae? M-aş orienta către un antrenor străin. Iar Hagi, dacă a ajuns la un nivel de maturitate, poate fi o soluţie din interior”, a spus Dinu la FANATIK SHOW.

Vezi video:

–––––––––––––

Nu s-a dovedit decît pregătirea de joc a lui Victor Piţurcă. A fost haos total, nu am înţeles nimic din jocul echipei. O singură pasă am văzut pe culoar în minutul 60. În rest, am văzut numai haos şi pe stadion şi în afara lui. Recordul lui Victor Piţurcă, ca selecţioner cu cele mai multe meciuri pe banca echipei, e hohotul de rîs al istoriei noastre fotbalistice. Dacă faci antrenamente cu jucători de la posesie spre finalizare, se poate crea o echipă competitivă. Bietul Stancu a fost din nou condamnat, sechestrat pe banca stîngă. Marius Niculae s-a remarcat doar printr-un umăr la umăr în propria jumătate de teren. Înaintea meciului de la Pireu, s-a făcut un antrenament în sala de forţă, ceea ce nu are nicio logică“, a declarat Cornel Dinu la DigiSport.

ADVERTISEMENT