Fotbal intern

Recordul stabilit de Ianis Hagi după debutul și primul gol la Genk

Autor: Andrei Șchiopu | 27.07.2019 | 17:55
Recordul stabilit de Ianis Hagi după debutul și primul gol la Genk
Recordul stabilit de Ianis Hagi după debutul și primul gol la Genk

Ianis Hagi a avut parte de un debut de vis la Genk. Mijlocașul naționalei de tineret a României a reușit să înscrie la doar câteva minute după ce a intrat pe teren și a stabilit un record, marcând cel mai rapid gol al unui jucător român după un transfer în străinătate. Decarul naționalei de tineret a impresionat pe toată lumea încă de la primul meci oficial jucat pentru belgienii de la Genk.

Recordul stabilit de Ianis Hagi

Intrat în minutul 74 pe teren, acesta a înscris după doar 2 minute, astfel Ianis Hagi a stabilit recordul privind cel mai rapid gol marcat de un jucător român după transferul în străinătate. Ianis a fost urmărit din tribună de tatăl său, Gică Hagi, care s-a bucurat nespus pentru reușita fiului său, declarând că este foarte mulțumit de evoluția lui Ianis.

„ Mă bucur mult pentru el, pentru că e foarte important să înceapă cu dreptul şi a început foarte bine. El încearcă să se adapteze, să simtă echipa, colegii, fotbalul belgian, e bine deocamdată.  Se pare că e primul român care când iese afară marchează cel mai repede gol. A făcut un record al lui. E bine, îi dă încredere, curaj şi sperăm să-i meargă tot aşa”.

Ianis Hagi la primul gol pentru genk
Recordul stabilit de Ianis Hagi după debutul și primul gol la Genk

„Regele” consideră că Ianis nu mai este ca în perioada de la Fiorentina

„Nu mai are vârsta aceea ca atunci când a fost la Fiorentina, 17 ani, are 20 de ani acum. E copt, e mai bine, dar nu o să fie uşor, trebuie să aibă timp să se adapteze, pentru că cerinţele sunt importante, echipa e bună şi sperăm să facă faţă aşa cum trebuie. El are luna august unde trebuie să se pregătească foarte bine, a venit mai târziu în pregătire. Colegii lui au două săptămâni în faţă”, a mai spus ”Regele”, conform Telekom Sport.

Ianis Hagi a înscris primul gol la prima atingere a mingei și i-a uimit pe antrenorii săi, iar toată presa belgiană a scris despre reușita acestuia în meciul câștigat cu 2-1 cu Kortrijk.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!