Recordurile serii în Champions League: Timo Werner e la a 7-a reușită în deplasare, Atalanta se laudă cu 9 marcatori diferiți

Flaviu Popa   
în Champions League
19/02/2020, 23:59
Recordurile serii în Champions League: Timo Werner e la a 7-a reușită în deplasare, Atalanta se laudă cu 9 marcatori diferiți
Timo Werner a doborât un nou record în Liga Campionilor

Atlanta a dat de pământ cu Valencia, scor 4-1, în timp ce RB Leipzig a bătut la Tottenham, scor 1-0.  Pe lângă rezultatele de pe tabelă, vor rămâne în istorie mai multe recorduri doborâte în această noapte.

Mourinho, Nagelsmann, Atalanta și Werner au bătut recorduri

Jose Mourinho a câștigat 81 din cele 149 de meciuri din UCL, meciul cu Leipzig fiind al 150-lea. Din clubul select al antrenorilor cu 150 de meciuri în Champions League (Ancelotti, Ferguson și Wenger), doar Ancelotti se poate lăuda cu mai multe victorii decât Mourinho (84 la număr).

Din păcate pentru Mourinho, Tottenham a pierdut pe teren propriu cu Leipzig și antrenorul a ratat șansa de a bifa 82 de victorii în Championse League. Recordul lui Ancelotti, de 84 de victorii, alteaptă să fie doborât.

Antrenorul lui Leipzig, Julian Nagelsmann (32 de ani și 211 zile) e cel mai tânăr antrenor din istoria Ligii Campionilor care să își conducă echipa de pe bancă în fazele eliminatorii ale competiției.

Recordul precedent era deținut de Domenico Tedesco (33 de ani și 161 de zile), cel ce a condus-o pe Schalke 04 în sezonul trecut.

Rămâne de văzut cât timp va mai rămâne Nagelsmann pe banca lui Leipzig, în condițiile în care Real Madrid îi dorește încă din 2018.

Golurile Atalantei din acest sezon de UCL au fost înscrise de nouă jucători diferiți! Nicio altă echipă nu are atâția marcatori în lot.

Atalanta are un atac formidabil în acest sezon, reușind și în serie A 63 de goluri! Cu 20 aproape mai mult decât Juventus Torino.

Timo Werner s-a făcut din nou remarcat. Toate golurile înscrise de atacantul germanr în Champions League au fost înscrise în deplasare. Vorbim despre șapte goluri!

Închide ×