Cele mai citite

Scandal sexual printre viitorii poliţişti! Rectorul Academiei de Poliţie şi-a dat demisia!

Daniel Torje susţine că este nevinovat şi se pune la dispozişia organelor abilitate.
12.01.2018 | 18:26
Scandal sexual printre viitorii poliţişti! Rectorul Academiei de Poliţie şi-a dat demisia!
ADVERTISEMENT

Rectorul Academiei de Poliţie Al. I Cuza, Daniel Torje, a anunţat, într-un punct de vedere transmis MEDIAFAX, că renunţă la funcţie şi se pune la dispoziţia organelor abilitate, precizând că acuzaţiile de hărţuire sexuală nu sunt adevărate. Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificări la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, privind suspiciuni de hărţuire sexuală. Rectorul Academiei, Daniel Costel Torje, este vizat de anchetă.

„În prezent, Corpul de Control al MAI desfăşoară mai multe verificări punctuale la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, unele dintre acestea vizând pe rectorul Academiei”, se arată într-un răspuns al MAI”, la solicitarea MEDIAFAX.

Rectorul Academiei de Poliţie şi-a dat demisia, după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală

Controlul vine după ce rectorul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, COMISAR SEF DR. POLITIE, Prof. Univ. Dr. DANIEL COSTEL TORJE, ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală, în sesiunea din iulie 2017, de o studentă de la Drept din anul III, potrivit incisivdeprahova.ro.

ADVERTISEMENT

Se pare că prietenul fetei, student şi el la Academia de Poliţie, ar fi avut chiar un schimb mai dur de replici cu rectorul Daniel Costel Torje, chiar pe holurile instituţiei de învăţământ!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri