Fotbal intern

Recuperare de ultimă oră pentru un titular de la FCSB! Toni Petrea îl poate folosi cu Academica

19.04.2021 | 19:34
Recuperare de ultima ora pentru un titular de la FCSB Toni Petrea il poate folosi cu Academica
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, care a reușit să recupereze un jucător înainte de meciul cu Academica Clinceni.

FCSB se confruntă cu probleme de efectiv după ce Florinel Coman, Andrei Miron, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Andrei Vlad s-au accidentat și îi dau emoții în lupta la titlu patronului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Vasiliu Miriuță l-a criticat pe Toni Petrea care nu renunță la sistemul 4-3-3, deși în opinia sa nu mai are jucători de acest profil, în urma ultimelor accidentări.

Andrei Miron revine pe teren cu Academica Clinceni

Andrei Miron s-a accidentat încă din minutul șase al partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe și era suspect de ruptură musculară. Se pare însă că fundașul central s-a recuperat în timp record, după ce i-a făcut o vizită „vraciului” Marijana Kovacevic și a revenit la antrenamentele echipei, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu risca o recidivă, jucătorul va efectua din nou un RMN în cursul zilei de miercuri, pentru a fi sigur că poate juca împotriva celor de la Academica Clinceni. În caz contrar, Denis Haruț ar putea fi titular și împotriva ilfovenilor la fel ca la meciul cu Botoșani.

FANATIK a anunțat că accidentarea lui Darius Olaru este mai gravă, iar mijlocașul ar putea reveni pe gazon la începutul lunii mai, cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea speră că îi va recupera și pe Olimpiu Moruțan și Andrei Vlad

Andrei Vlad s-a accidentat la meciul din Supercupa României cu CFR Cluj, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că portarul a efectuat un RMN în urma căruia s-a adeverit că nu sunt probleme grave. Petrea va decide însă în ziua meciului dacă Vlad va fi titular cu Clinceni.

Pe de altă parte, Toni Petrea speră că nici accidentarea lui Olimpiu Moruțan nu este una gravă. Mijlocașul a fost schimbat în minutul 63 al partidei cu FC Botoșani, după ce a acuzat dureri la spate în urma unei lovituri puternice primite în prima repriză: „Inspirat cu Panțîru, dar forțat de accidentarea lui Moruțan. Sunt bucuros că cei care au intrat astăzi au făcut un meci bun. Moruțan a primit o lovitură la spate, a încercat să mai joace, dar atât a putut. Mâine vom vedea, sperăm să nu fie ceva grav. Sper să spargem ghinionul cu accidentările pentru că și așa avem un lot mic”, a declarat Toni Petrea despre accidentarea lui Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea s-a accidentat și el la antrenamentul dinaintea Supecupei României, însă a fost recuperat de asemenea în timp record, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate și a putut juca împotriva lui FC Botoșani. Celelalte două variante ale lui Petrea fiind Denis Haruț și Dragoș Nedelcu.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT