Fotbal international

Red Bull Salzburg, cea mai tare ofensivă din UCL: 9 goluri în 2 meciuri. Liverpool nu mai primise trei pe Anfield din 2014

03.10.2019 | 00:28
Red Bull Salzburg cea mai tare ofensiva din UCL 9 goluri in 2 meciuri Liverpool nu mai primise trei pe Anfield din 2014
ADVERTISEMENT

Liverpool a avut parte de cel mai intens meci de pe teren propriu, în ultima vreme. Deținătoarea trofeului Champions League a condus cu 3-0 pe Red Bull Salzburg, după golurile lui Sadio Mane, Andy Robertson și Mohamed Salah, însă au fost egalați de campionii Austriei prin golurile lui Hee-Chan Hwang, Takumi Minamino și Erling Haland. Golul victoriei a venit în minutul 69, când Salah a reușit „dubla”. Sunt primele puncte ale „cormoranilor” în noul sezon de Champions League.

Red Bull Salzburg, cea mai tare ofensivă din UCL: 9 goluri în două meciuri

Pe lângă evoluția foarte bună făcută de Red Bull Salzburg, campioana Austriei are cea mai bună ofensivă din Champions League, cu 9 goluri în două meciuri. În prim partidă, Salzburg a spulberat-o pe teren propriu pe Genk cu 6-2, iar acum a marcat pe Anfield 3 goluri. De departe cel mai bun marcator al echipei este Erling Haland, care are 4 goluri în două meciuri.

ADVERTISEMENT

Puștiul de doar 19 ani al austriecilor va fi viitorul nostru adversar în meciul cu Norvegia, care va conta pentru calificarea la Campionatul European 2020. Este cel mai în formă fotbalist din lotul lui Red Bull Salzburg, iar pe lângă golurile marcate în Liga Campioniloe, Haland are 11 goluri în 9 etape disputate în campionatul Austriei.

  • 12.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haland, conform transfermarkt.com
Erling Haland, killer-ul lui Salzburg. Sursă foto: teamtalk.com
Erling Haland, killer-ul lui Salzburg. Sursă foto: teamtalk.com

Liverpool nu a mai primit 3 goluri pe Anfield din 2014

Cele 3 goluri primite în duelul cu Red Bull Salzburg, au reprezentat mai multe recorduri negative pentru „cormorani”, care nu au mai primit atâtea goluri pe teren propriu din 2014, de la un meci cu Real Madrid. Un alt moment mai puțin plăcut pentru fanii lui Liverpool a fost momentul când Virgil van Dijk a fost driblat.

ADVERTISEMENT
LIVE BLOG UEFA Champions League 2019-2020 faza grupelor etapa a 2-a. Program, rezultate, clasamente, informaţii de ultimă oră. Van Dijk, driblat pentru prima dată în noul sezon al Ligii Campionilor. VIDEO
Virgil van Dijk a fost driblat în UCL. Sursă foto: skysports.com

Fundașul de „fier” din apărarea lui Jurgen Klopp a fost driblat pentru prima oară în acest sezon de Champions League și a avut mari dificultăți cu jucătorii din ofensiva austriecilor.

  • 3 puncte are Liverpool în 2 meciuri din UCL