Fotbal intern

Reda Jaadi, prezentat oficial la Dinamo. De ce a semnat cu echipa “câinilor”. Foto

Reda Jaadi prezentat oficial la Dinamo De ce a semnat cu echipa cainilor Foto

Reda Jaadi, fostul jucător al echipei Antwerp, a fost prezentat oficial la Dinamo. Fotbalistul care a evoluat sub comanda lui Ladislau Boloni a dezvăluit de ce a ales să semneze cu gruparea antrenată de Mircea Rednic şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa formaţiei din “Ştefan cel Mare”. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Reda Jaadi susţine că a auzit foarte multe lucruri frumoase despre Dinamo Bucureşti şi nu se teme de faptul că gruparea pregătită de Mircea Rednic este pe locul 11 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 22 de puncte, şi crede că Dinamo îşi poate reveni în meciurile care au mai rămas de jucat din sezonul regulat. Reda Jaadi a vorbit şi despre calităţile care l-au propus la gruparea “câinilor” şi crede că o să le pună mari probleme rivalilor în duelurile unu la unu.

Reda Jaadi a fost prezentat oficial la Dinamo

“Am venit aici pentru că am auzit de istoria acestui club, de fani şi pentru că Bucureştiul este un oraş frumos. Am vorbit cu domnul Rednic, îl ştiam din Belgia, mi-a zis că este o echipă frumoasă. Nu contează că e o situaţie dificilă, în fotbal luăm totul meci cu meci. Ştiu de rivalitatea cu Steaua şi de galeria lui Dinamo. Am lucrat doi ani cu Boloni, un antrenor bun. Îi ştiu pe Răzvan Marin, Stanciu. Am jucat împotriva lor.

Reda Jaadi înainte să fie prezentat oficial la Dinamo
Reda Jaadi înainte să fie prezentat oficial la Dinamo

Am viteză şi sunt bun în duelurile unu la unu. Pot juca în ambele benzi. Ţin cu Real Madrid. Jucătorul meu preferat, idolul meu, este Cristiano Ronaldo. El a muncit enorm să ajungă unde e, e o maşină de marcat goluri. Nu ştiu dacă e mai bun ca Messi. Cel din urmă s-a născut aşa, Rolando a muncit mult”, a spus Reda Jaadi, jucătorul transferat de Dinamo de la Antwerp, la o conferinţă de presă susţinută în stagiul de pregătire din Turcia.