Sport

Rednic a dezvăluit punctul slab al lui Teddy Mezague: “O mai comite”

12.09.2018 | 15:59
Rednic a dezvaluit punctul slab al lui Teddy Mezague O mai comite

Rednic a dezvăluit punctul slab al lui Teddy Mezague, cel mai nou jucător de la FC Dinamo Bucureşti. Fost antrenor al acestuia la Mouscron, Mircea Rednic, a dezvăluit care sunt calităţile fundaşului pe care l-a transferat formaţia din Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic a mărturisit şi care a fost motivul pentru care i-a oferit lui Teddy Mezague banderola de căpitan, dar a anunţat şi care sunt punctele mai puţin slabe ale acestuia.

Rednic a dezvăluit punctul slab al lui Teddy Mezague

“Este un fundaș puternic, are un joc de cap foarte bun. În mod normal, la ce probleme are Dinamo în acest moment, Teddy e o achiziție bună și ar putea să le rezolve dilemele. Acum nu știu cât de bine e pregătit, fiindcă el s-a despărțit în vară de club. Sper că a făcut pregătirea separat. Și la mine a venit un pic cam târziu, dar a pus atitudine, osul la bătaie, muncă și și-a revenit, a fost în formă apoi.

Are personalitate, se implică, tocmai de aceea i-am dat și banderola. E un băiat serios, nu face probleme. Normal că are și minusuri, dar eu nu vorbesc niciodată în public de așa ceva. Niciodată nu m-ați văzut să vorbesc urât de vreun fotbalist. Dacă mi-aș permite să-i recomand ceva, câteodată mai filosofează. Adică mai filosofează pe gazon și o mai comite”, a declarat Mircea Rednic pentru GSP.ro.

Rednic ştie ce probleme are Teddy Mezague pentru că l-a avut sub comandă la Mouscron şi l-a avertizat pe Florin Bratu despre cum ar trebui lucrat cu acesta. Antrenorul de la Dinamo ceruse jucători după meciul cu Universitatea Craiova, iar conducerea s-a conformat imediat.

„Mă deranjează faptul că jucătorii mei nu sunt responsabili în legătură cu lucrurile din defensivă. Nu mă refer doar la fundaşii centrali. Vorbim, analizăm şi nu facem acele lucruri. Trebuie să ne trezim! Dinamo joacă, Dinamo place, dar nu e suficient.

Sper ca jucătorii să se trezească şi să îşi dea seama că trebuie să dăm mult mai mult pe teren pentru că nu este suficient. Este bună această pauză, dar mă deranjează că nu învăţăm din greşeli. La antrenamente dăm impresia că o facem, dar la meciuri clacăm şi asta mă doare cel mai tare”, a fost mesajul lui Florin Bratu şi imediat FC Dinamo Bucureşti i-a adus pe Daniel Subotic şi Teddy Mezague.

Rednic a dezvăluit punctul slab al lui Teddy Mezague. Fundaşul a pozat alături de echipamentul pe care îl va purta la Dinamo din această vară
Rednic a dezvăluit punctul slab al lui Teddy Mezague. Fundaşul a pozat alături de echipamentul pe care îl va purta la Dinamo

Teddy Mezague a evoluat în 29 de meciuri în campionat și două în Cupa Belgiei în sezonul trecut, pentru Mouscron. A înscris trei goluri în acest an în meciurile cu Anderlecht, Zulte Waregem și Lierse. 88 de partide și patru goluri în prima ligă a campionatului belgian a adunat Teddy Mezague pentru Mouscron, în trei sezoane competiționale.

În această vară, FCDinamo Bucureşti i-a mai adus pe  Victor Stina Deian Sorescu, Mircea Axente, Sergiu Popovici, Danijel Subotic, Armando Cooper, Kino Delorge, Tomislav Gomelt şi acum pe Teddy Mezague, care a evoluat ultima dată în Belgia, la Mouscron.