Fotbal international

Rednic a plecat de la Mouscron. Fanatik a vorbit cu el!

Mircea Rednic a fost foarte supărat că şefii lui Mouscron au început să transfere fotbalişti peste capul său, a intrat in conflict cu oficialii formaţiei sale, iar aceştia au renunţat la el.
14.02.2018 | 10:56
Rednic a plecat de la Mouscron Fanatik a vorbit cu el

MIrcea Rednic nu mai este antrenorul lui Mouscron! Clubul belgian a anunţat printr-un comunicat de presă că a renunţat la serviciile românului. După ce a reuşit să menţină clubul în prima ligă şi a avut un start de sezon excelent, rezultatele lui Rednic nu au mai fost cele dorite. Cu doar 13 puncte obţinute în ultimele 18 meciuri, conducerea a trebuit să reacţioneze. Mai ales că în ultimele declaraţii Mircea Rednic ne-a arătat că nu mai este implicat în proiectul nostru. Clubul nostru este ambiţios, dar nu cu orice preţ“, se scrie în comunicatul belgienilor.

FANATIK.RO a discutat cu Mircea Rednic, care oricum lua în calcul să plece la finalul stagiunii. 

Problemele la echipă sunt foarte mari şi am răbdat destul. Avem aceleaşi probleme pe care încerc să le rezolv la antrenamente. Le cer mereu elevilor mei să fie atenţi la fazele fixe, iar noi încasăm goluri tocmai din faze fixe. Aici intervine şi lipsa de concentrare, dar şi de experienţă a unor jucători de ai mei. În plus unii dintre ei vin şi după o perioadă de accidentare şi au probleme de ordin fizic”, a spus Rednic.

“Nu mai avea rost să stau”

“Dar nu a asta a fost problema cea mai mare. Eu am vrut să lupt pentru trofee în Belgia, iar când am cerut un buget de transferuri mi s-a spus că nu există aşa ceva. În plus m-a deranjat faptul că ei au adus la echipă un atacant croat de care eu habar nu am avut. Eu am aflat de la jurnaliştii belgienii că o să vină acest jucător la echipă. Nici nu îi ştiu bine numele. M-a deranjat că a fost adus peste capul meu, iar lucrul ăsta l-am reproşat conducătorilor mei”, a mai spus Rednic.