Fotbal intern

Rednic a vorbit despre titularizarea lui Ionuț Șerban la Dinamo după trei ani: „Suntem obligați să-l băgăm”

27.04.2019 | 21:32
Rednic a vorbit despre titularizarea lui Ionut Serban la Dinamo dupa trei ani Suntem obligati sal bagam

Ionuț Șerban a fost din nou titular pentru Dinamo într-un meci de campionat după o așteptare de trei ani. S-a întămplat în partida câștigată de „câini” cu 2-1 în deplasare cu Voluntari

Rednic a vorbit despre titularizarea lui Ionuț Șerban la Dinamo după trei ani

Șerban evoluează pentru Dinamo încă din 2013 și, chiar dacă nu a intrat în planurile ultimilor antrenori trecuți pe la club, a rămas la echipă. Motivul este cât se poate de simplu: Dinamo trebuie să-i achite lui Vasile Șiman o clauză de un milion de euro dacă îi reziliază contractul jucătorului adus de la Sportul. Rednic a vorbit despre această situație ciudată la finalul partidei, mai mult, recunoscând că îl folosește pe Șerban cinci meciuri pe sezon mai mult din obligație. Șerban mai are contract cu Dinamo până în 2020.

„Cred că am făcut un meci bun, mai ales repriza a doua. Prima repriză a fost echilibrată. Suntem obligați să-l băgăm și pe Șerban. Trebuie să joace cinci meciuri. Știu că nici lui nu îi e ușor. Toată lumea vorbește negativ de el, dar eu i-am spus să se pregătească și va avea șanse. Chiar nu a jucat rău. S-a discutat cu el și nu vor fi probleme. Poate o să găsim o soluție.

Nu vreau să comenteze ce spune Mircea Lucescu sau Cornel Dinu. Și alte echipe au străini. Cei care au venit în acest an fac treabă bună. Unii și-ar fi dorit ca noi să avem probleme. Acum pot debuta și jucătorii tineri care s-au pregătit în cantonament. Suntem pragmatici, dar așa e și CFR-ul, care poate câștiga titlul al doilea an la rând. Jucătorii au câștigat o zi în plus de pauză cu această victorie. Putem să mergem la slujbă acum” – a spus Mircea Rednic la Digisport.