Rednic s-a săturat de situaţia de la Mouscron! "Ca la Dinamo, fără buget!"

mircea rednic, mouscron, jupiler league

Mircea Rednic este nemulţumit de bugetul pe care îl are la Mouscron. Antrenorul român a ameninţat că o să plece de la echipă dacă lucruile nu se vor remedia.

Mircea Rednic este din ce în ce mai nemulţumit de situaţia de la Mouscron. Formaţia belgiană nu a avut buget pentru transferuri, iar acest lucru l-a dezamăgit profund pe natrenorul român. Acesta a comparat situaţia din prezent cu cea din perioada în care a antrenat-o pe Dinamo.

"Când vezi bugetul lui Standard şi cel al lui Mouscron, e o diferenţă incredibilă. Noi nici măcar n-am avut buget de transferuri. La Dinamo era cam în aceeaşi situaţie. Clubul era în insolvenţă. Salariile nu puteau depăşi un anumit nivel şi nu se puteau face transferuri. Aşa că sunt puţin obişnuit să lucrez în aceste condiţii", a declarat Mircea Rednic pentru La Derniere Heure.

Rednic vrea ca echipa să aibă un alt obiectiv

Antrenorul de 55 de ani a ameninţat că va pleca de la Mouscron dacă lucrurile nu se vor remedia. Mircea Rednic a susţinut că nu este încântat de faptul că formaţia se mulţumeşte cu lupta pentru evitarea retrogradării.

"În acest sezon e însă ultima oară când lucrurile stau aşa. Dacă Mouscron nu vrea să facă mai multe eforturi, voi pleca. Nu îmi anunţ plecarea, dar clubul trebuie să se schimbe. Dacă se mulţumeşte cu salvarea de la retrogradare, eu plec. E foarte important pentru mine şi pentru toată lumea", a mai precizat Mircea Rednic.