Ce le-a spus Rednic jucătorilor la primul antrenament după eliminarea din Cupa României: „Am ajuns rușinea țării!”

Andrei Trifan    Eduard Popa   
in Cupa Romaniei
02/11/2018, 22:05
Ce le-a spus Rednic jucătorilor la primul antrenament după eliminarea din Cupa României: „Am ajuns rușinea țării!” GALERIE FOTO
Mircea Rednic, discurs dur în vestiar la primul antrenament al lui Dinamo după înfrângerea cu Miercurea Ciuc

Dinamo București a suferit una dintre cele mai dure umilințe din istoria clubului, după înfrângerea de joi în optimile Cupei României, scor 3-3, 8-9, după loviturile de departajare, în fața celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, formație din Liga a 3-a. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor roșii”, a avut un discurs dur la începutul primului antrenament efectuat după partida împotriva ardelenilor.

FANATIK.RO a aflat ce le-a zis „Puriul” înaintea antrenamentului. El a criticat faptul că elevii săi nu au fost în stare să transforme nici măcar loviturile de departajare: „Am ajuns rușinea țării! Nu sunteți în stare să bateți un penalty nici când arbitrul ne mai dă o șansă și ne pune să repetăm.”

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Un veteran al lui Dinamo, luat în colimator de Rednic, la primul antrenament după înfrângerea cu Miercurea Ciuc

Cel care a fost criticat cel mai dur dintre jucătorii lui Dinamo este Sergiu Hanca, unul dintre fotbaliștii care au ratat la loteria penalty-urilor contra lui Miercurea Ciuc: „La experiența ta nu ești în stare să bați un penalty? Ai bubuit-o ca un fundaș, în loc să dai plasat, pe colţ!”. Hanca nu a răspuns nimic și a stat resemnat cu capul în pământ. De altfel, atmosfera în sânul echipei a fost una extrem de resemnată.

Mircea Rednic, discurs dur în vestiar la primul antrenament al lui Dinamo după înfrângerea cu Miercurea Ciuc
Sergiu Hanca, criticat de Mircea Rednic la primul antrenament al lui Dinamo după înfrângerea cu Miercurea Ciuc

La antrenament fotbaliștii lui Dinamo au avut de efectuat o pregătire lejeră, de recuperare, cu alergări ușoare. Noul transfer al „câinilor”, albanezul Naser Aliji, nu a fost însă prezent pe gazon alături de noii săi colegi. De asemenea, de la Dinamo au lipsit și Gicu Grozav, Kino Delorge și Teddy Mezague, cei trei jucători care au părăsit echipa după înfrângerea uluitoare de la Miercurea Ciuc. De asemenea, din informațiile FANATIK.RO, și Tomislav Gomelt ar fi picior de plecare.

După eliminarea din Cupa României, Dinamo se mai luptă acum doar în Liga 1 Betano, acolo unde la sfârșitul turului sezonului regulat trupa antrenată acum de Mircea Rednic se află pe locul 12 din 14 echipe, cu 13 puncte. Următorul duel pentru „câini” este împotriva celor de la FC Voluntari, „lanterna roșie” a primei divizii, care are doar 8 puncte. Partida dintre cele două formații se va juca luni, 5 noiembrie, de la ora 21:00.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×