Carousel hot news

Rednic, pe val: ”Dacă aştept până îmi aduc Mutu sau Copos jucători…”

Rednic, atac la un oficial de la Dinamo Bucureşti după ce a avut un start de sezon foarte bun cu Mouscron. După victoria obţinută aseară în faţa liderului FC Bruges, scor 2-1, Rednic l-a...
10.09.2017 | 13:25
Rednic, pe val: ”Dacă aştept până îmi aduc Mutu sau Copos jucători...”

Rednic, atac la un oficial de la Dinamo Bucureşti după ce a avut un start de sezon foarte bun cu Mouscron. După victoria obţinută aseară în faţa liderului FC Bruges, scor 2-1, Rednic l-a atacat pe Adrian Mutu, directorul general al clubului dinamovist, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune.

Dacă aştept până îmi aduc Mutu sau Copos jucători, păţesc precum Andone“, a comentat ironic Rednic, aluzie la faptul că în timpul în care a antrenat Dinamo a trebuit să apeleze la jucători liberi de contract şi împrumuturi. În această vară, tehnicianul român a avut mână liberă de a face transferurile la Mouscron, echipă aflată pe podium în Jupiler Pro League. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Rednic: ”L-aş schimba pe Daum acum”

Mircea Rednic a mai spus că el l-ar schimba în acest moment pe selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum: “Eu l-aş schimba de acum pe Daum. Simt că nu sunt dorit la echipa naţională. E un om la naţională care nu ştie ce înseamnă manager, se întreabă dacă sunt antrenor sau impresar şi tot vorbeşte de mine şi de Reghecampf”, cu trimitere la Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu.

Rednic consideră că decizia în ceea ce priveşte viitorul lui Daum va fi luat de Burleanu. “Aia cu Comisia Tehnică este aşa de faţadă. Preşedintele decide, el e responsabil. Ce, când au luat decizia să vină Daum a fost întrebată Comisia? Eu am mai discutat cu Burleanu, el nu e rău intenţionat, problema sunt oamenii pe care şi i-a ales. Trebuia să-şi ia oameni de fotbal pe lângă el şi, la ce grupă am avut, cred că trebuia să ne calificăm. În afară de Polonia nu m-a impresionat nimeni”, a precizat Rednic.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri