Carousel hot news

Rednic caută întăriri. Un fost stelist vine la Gent

Mircea Rednic nu se află în cea mai bună situaţie cu Gent şi este dispus să aducă întăriri pentru a-şi îndeplini obiectivul stabilit de conducerea clubului. "Puriul" a făcut deja primul...
06.01.2014 | 11:14
Rednic caută întăriri. Un fost stelist vine la Gent

Mircea Rednic nu se află în cea mai bună situaţie cu Gent şi este dispus să aducă întăriri pentru a-şi îndeplini obiectivul stabilit de conducerea clubului. “Puriul” a făcut deja primul transfer şi nu se încumetă să nu achiziţioneze jucători care au evoluat în Liga 1. Potrivit presei belgiene, Habib Habibou a semnat un contract valabil pe 3 ani şi jumătate cu formaţia clasată pe locul 8 în Jupiler League.

Împrumutat de la Charleroi în 2008, atacantul francez a rămas în inimele suporterilor stelişti, chiar dacă a reuşit un singur gol în 8 meciuri disputate în retur. La sfîrşitul sezonul Gigi Becali nu a mai dorit să-l păstreze la echipă, întrucît nu avea o relaţie tocmai bună cu fotbalistul.

În vara aceluiaşi an, Habib s-a întors în Belgia la clubul de care aparţinea şi a dezvăluit în presa belgiană că în România a participat la un meci aranjat.

“Am jucat cel mai ciudat meci al carierei în România şi am înţeles atunci că preşedintele a cumpărat echipa adversă (n.r. – Gloria Buzău). Băieţii din faţă nu alergau şi ratau toate pasele. Era ceva incredibil, chiar şi fanii noştri ne fluierau, deşi ne-am impus cu 5-0. Am pierdut titlul la golaveraj atunci. Gigi Becali a cumpărat adversarii. A fost unul dintre lucrurile care m-au făcut să plec”, a fost declaraţia fotbalistul care în prezent are 26 de ani.

De la plecarea din Ghencea, Habibou a mai evoluat pentru Charleroi, Zulte Waregen şi Leeds United (împrumut).

1 milion de euro este cota lui Habibou portivit transfermarkt.de

12 goluri în 24 de partide a înscris în acest sezon francezul pentru Zulte

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri