Fotbal intern

Rednic continuă curățenia: Tomislav Gomelt și Mircea Axente au reziliat cu Dinamo! Avem toate detaliile. EXCLUSIV

20.01.2019 | 21:31
Rednic continua curatenia Tomislav Gomelt si Mircea Axente au reziliat cu Dinamo Avem toate detaliile EXCLUSIV

FANATIK a aflat că Tomislav Gomelt și Mircea Axente își vor rezilia contractele cu Dinamo în cursul zilei de luni. Rednic continuă astfel curățenia începută în urmă cu mai bine de o lună.

Cei doi jucători au salariile plătite la zi și, în plus, vor primi leafa în avans pe încă două luni odată cu rezilierea contractelor.

Tomislav Gomelt și Mircea Axente pleacă de la Dinamo!

Gomelt (24 ani) avea unul dintre cele mai mari contracte de la Dinamo și Rednic chiar dorea să scape de el. Croatul a cerut micșorarea salariului de 14.000 de euro lunar și se părea că rămâne în aceste condiții. Până la urmă, Gomelt, care a fost cu Dinamo în cantonamentul din Antalya, este pus pe liber. La fel ca Mircea Axente, cu specificația că atacantul nu a prins „lotul de Turcia”.

Axente (31 ani) a evoluat în zece partide pentru Dinamo în actuala stagiune, marcând numai un gol. Gomelt, aflat în Turcia, nu a evoluat în amicalul câștigat de „câini” împotriva lui Liepaja, scor 3-2. A fost prima victorie a dinamoviștilor în cantonamentul din Antalya, după două eșecuri la zero împotriva lui Hajduk Split și Sion. Toate golurile lui Dinamo au fost înscrise de Daniel Popa, care, la finalul partidei, a declarat că se gândește atât la play-off, cât și la echipa națională.

Mircea Axente a marcat un singur gol pentru Dinamo
Mircea Axente a marcat un singur gol pentru Dinamo

Dinamo, misiune imposibilă pentru play-off

„Câinii” se află într-o situație ingrată în campionat și au șanse mari de a rata pentru al doilea sezon la rând prezența în play-off. Vor acumula 37 de puncte în situația în care vor scoate maximum din cele cinci etape pe care le mai au de disputat în sezonul regulat. Dacă ar fi să ne luăm după punctajul minim cu care s-a intrat în play-off în precedentele stagiuni, le va fi insuficient ca să termine pe unul dintre primele șase locuri.

Primul meci oficial al lui Dinamo din 2019 va fi pe teren propriu cu Poli Iași.