Fotbal intern

Rednic continuă transferurile la Dinamo: „Avem un italian în probe” Un nou-venit poate debuta cu FCSB

Rednic continuă transferurile la Dinamo: „Avem un italian în probe” Un nou-venit poate debuta cu FCSB
Mircea Rednic anunță noi transferuri la Dinamo

Mircea Rednic a anunțat că va continua politica de transferuri în Ștefan cel Mare. Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre posibilele achiziții, după ce a reușit să obțină împotriva celor de la FC Voluntari prima sa victorie în noul său mandat.

Rednic susține că mai vin doi jucători: „Încercăm să ne întărim. E greu de adus jucători foarte valoroși. De ce să iau de la FCSB? Nu am de unde să aduc? Așa mai bine iau de la Viitorul… Cei doi semnează azi, avem și un italian în probe. Vor mai veni doi cred… unul dintre cei aduși ar putea evolua cu FCSB… am făcut niște teste și poate intră pe parcurs” , a spus Rednic la stadionul Dinamo, unde era prezent la o acțiune dedicată fanilor.

Ce transferuri a făcut până acum Mircea Rednic la Dinamo

Rednic a reușit până acum să îi aducă la Dinamo pe Rachid Ait-Atmane, mijlocaș central sosit din postura de jucător liber de contract, după ce a evoluat ultima oară la Gijon. De asemenea, în „Groapă” a ajuns și mijlocașul ofensiv Simon Zenke. Fotbalistul cu origini nigeriene a jucat ultima oară la Tubize, în liga a doua din Belgia. Cel mai probabil Ait-Atmane este cel care ar putea să debuteze cu FCSB.

Italianul la care se referă Mircea Rednic este cel mai probabil atacantul Mattia Montini. Fost junior al lui AS Roma, Montini a fost legitimat ultima oară la Bari.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri