Fotbal intern

Mircea Rednic e optimist înaintea meciului cu UTA: „Am început bine, suntem mult mai omogeni”. Video

14.01.2021 | 15:54
Mircea Rednic e optimist inaintea meciului cu UTA Am inceput bine suntem mult mai omogeni Video
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic ar putea să abordeze meciul cu UTA cu mai mulți jucători tineri de la Academie, care l-au impresionat pe antrenorul Viitorului la antrenamente.

Viitorul Constanța a câștigat restanța cu AFC Hermannstadt și a urcat pe locul șapte, la un punct de play-off. Astfel, echipa lui Rednic are un moral bun înaintea meciului cu UTA, care a făcut mai multe mutări pe piața transferurilor și poate fi imprevizibilă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Viitorului a adus nu mai puțin de unsprezece jucători de la Academie, care ar putea apărea în lot pentru meciurile cu UTA și FCSB.

Mircea Rednic speră la o nouă victorie cu UTA: „Am început bine”

Mircea Rednic a fost mulțumit de jocul prestat de echipa sa în restanța cu AFC Hermannstadt, după ce Viitorul a reușit să câștige pe final trei puncte extrem de importante: „Am început bine, dar trebuie să continuăm la fel. E important să menținem ritmul, dar știm că nu va fi ușor”, și-a început „Puriul” discursul de la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Viitorului consideră că fotbaliștii săi au un mare avantaj înaintea meciului cu arădenii: „UTA vine după o serie de rezultate negative, a adus jucători, au plecat alții. Noi avem un avantaj, că am jucat deja un meci oficial. E o perioadă mai dificilă, din cauza temperaturilor, am făcut antrenamente doar pe sintetic”, a mai declarat Rednic.

Rednic se gândește serios să apeleze la următoarele partide la jucători de la centrul de copii și juniori, care în ultimul timp l-au impresionat la antrenamente și e de părere că UTA va avea probleme de omogenitate: „Ei au mai adus jucători, nu știm dacă s-au integrat, dar din punct de vedere al calității, UTA a arătat bine. Am luat mai mulți jucători din Academie, avem lot numeros, pentru că urmează o perioadă cu meciuri din trei în trei zile. Sunt plăcut impresionat de cei de la Academie”.

ADVERTISEMENT

Ce jucători ar putea apărea la meciul cu FCSB

Viitorul a realizat două transferuri în această scurtă pauză de iarnă, iar noile achiziții ar putea debuta chiar împotriva celor de la FCSB: „Sabala și Babunski ar putea apărea la meciul cu FCSB, măcar pe bancă. Echipa e mult mai omogenă acum, jucătorii încep să înțeleagă ce le cer”, a explicat Mircea Rednic.

Sabala a fost transferat de la Suduva, și David Babunski a fost luat de la FC Botoșani. Cei 11 jucători promovaţi la echipa de seniori sunt Alexi Pitu, Sabin Stănciulescu, Alexandru Georgescu, Darius Grosu, Constantin Grameni, Luca Andronache, Răzvan Tănasă, Ştefan Bodişteanu, Gabriel Dănuleasa, Gabriel Buta şi Alexandru Crivac.

ADVERTISEMENT

Înaintea partidei de la Arad, Viitorul este pe locul 7 în Liga 1, cu 20 de puncte, dar va urca pe loc de play-off în cazul unei victorii, ocupanta poziției a șasea, Chindia, având un meci mai mult disputat. De partea cealaltă, UTA se află pe 11, cu 17 puncte.

ADVERTISEMENT