Fotbal intern

Rednic face curățenie la Dinamo! Ce jucători pune pe liber și ce mesaj a avut pentru Dănciulescu

17.10.2018 | 07:44
Rednic face curatenie la Dinamo Ce jucatori pune pe liber si ce mesaj a avut pentru Danciulescu

A devenit oficial! La doar câteva zile după ce a semnat cu Dinamo, Mircea Rednic a primit mână liberă pentru a face curățenie la echipă! Chiar președintele clubului, Alexandru David a susținut că în iarnă este posibil ca mai mulți jucători să se despartă de club. Cine vrea să rămână la Dinamo trebuie să-l impresioneze pe Rednic, a precizat David.

“Nu vom avea peste noapte un buget de milioane de euro, dar Mircea Rednic a demonstrat la Dinamo într-o vreme când bugetul era mult mai mic decât acum. Dacă va fi cazul, domnul Rednic va disponibiliza jucători. Dânsul va evalua fiecare jucător și la iarnă vedem. Așa cum am găsit soluții pentru toți antrenorii care au fost în ultima perioadă la Dinamo, care au primit exact ce și-au dorit. Eu merg pe mâna domnului Rednic care a spus că vom prinde play-off-ul. Nu o să stabilesc eu un număr de puncte pentru următoarele meciuri. Peste doi ani vom vorbi despre o prelungire de contract cu domnul Rednic”, a declarat Alexandru David pentru o televiziune de sport

Rednic face curățenie la Dinamo! Mircea Rednic prezentat ca antrenor principal al echipei Dinamo Bucuresti, desfasurat la Baza de antrenament Dinamo de la Saftica, luni 15 octombrie 2018. © FOTO SPORT PICTURES
Mircea Rednic o antrenează pe Dinamo pentru a patra oară în carieră

Rednic face curățenie la Dinamo!

La Dinamo se vorbește și despre oameni care trebuie să vină la club nu doar despre cei care vor pleca. Mircea Rednic recunoaște că îl dorește în staff-ul său pe Ionel Dănciulescu. Fostul director sportiv s-a despărțit de curând de gruparea din Ștefan cel Mare și a acceptat între timp o ofertă de la SSC Farul, echipa lui Ciprian Marica.

„Chiar dacă el a închis ușa, n-a încuiat-o nimeni pe dinauntru. Dacă vrea să descuie ușa, trebuie doar s-o caute. E un om pe care-l apreciez. Niciodată să nu spui niciodată. Eu am apreciat munca pe care a depus-o el la Dinamo, mai ales în ultima perioadă. Timpul le rezolvă pe toate”, a mai spus Alexandru David.

  • 12 este locul pe care îl ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano