Fotbal intern

Rednic ia 4 jucători noi în cantonamentul lui Dinamo! Doi sunt golgheteri

31.12.2018 | 12:41
Rednic ia 4 jucatori noi in cantonamentul lui Dinamo Doi sunt golgheteri

Antrenorul dinamoviștilor, Mircea Rednic a decis să ia 4 jucători de la echipa de tineret în cantonamentul câinilor! „Puriul” vrea să-și întărească formația, dar se gândește în același timp și la viitor. De la anul intră în vigoare regula cu doi jucători sub 21 de ani pe teren. Astfel, în stagiul de pregătire din Antalya, singurul al iernii, vor merge și cei mai buni fotbaliști de la echipa antrenată de Mihai Dobre.

Geani Crețu, Aleksandru Longher, Măgureanu Cătălin și Gabriel Răducan fac deplasarea alături de seniori în Turcia. La același hotel și-a dus Rednic echipa și în urmă cu 11 ani atunci când a reușit să câștige pentru ultima oară titlul gruparea din Ștefan cel Mare. De data aceasta obiectivul este unul mult schimbat. Deși a promis play off-ul la venire, „Puriul” se află deocamdată pe locul 11 în clasamentul Ligii 1 Betano.

Rednic ia 4 jucători de la tineret în cantonamentul câinilor! Mircea Rednic se bucura dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 15 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic i-a oferit deja șansa debutului în echipa mare lui Geani Crețu

Rednic ia 4 jucători de la tineret în cantonamentul câinilor!

“Mircea Rednic monitorizează cu atenție ceea ce se întamplă la CCJ Dinamo, săptămânal avem jucători care se antrenează cu prima echipa, iar acum 4 dintre cei mai buni jucători ai centrului nostru vor face stagiul de pregătire centralizat alături de prima echipă”, a declarat Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori pentru Radio Dinamo 1948.

De remarcat că echipa de juniori sub 19 ani a celor de la Dinamo este lideră în seria Est a Ligii Elitelor. Din 9 meciuri, elevii lui Mihai Dobre au câștigat 8, în condițiile în care o dată au încheiat la egalitate. Și golaverajul este unul aproape perfect – câinii au înscris de 42 de ori și au primit numai 18 goluri. De altfel, doi dintre jucătorii pe care Rednic îi ia în cantonament, Gabriel Răducan și Cătălin Măgureanu sunt golgheterii echipei. Câinii se reunesc pe 9 ianuarie, apoi, o zi mai târziu vor face vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă. De pe 11 ianuarie, echipa va pleca în Turcia

  • 22 de puncte a adunat Dinamo după 21 de jocuri în Liga 1 Betano