Fotbal intern

Rednic își avertizează un jucător: „Dacă nu va fi apt, îi reziliem contractul”. Ce spune despre viitorul lui Salomao. Video

22.11.2018 | 14:47
Rednic isi avertizeaza un jucator Daca nu va fi apt ii reziliem contractul Ce spune despre viitorul lui Salomao Video

Mircea Rednic a susținut conferința de presă premergătoare jocului cu Gaz Metan, programat vineri, de la ora 20:30. Antrenorul „câinilor” a vorbit și despre situația jucătorilor săi, dar și despre alte posibile transferuri.

Rednic a dezvăluit că se vor mai face transferuri la iarnă, dar e posibil să plece jucători. Unul dintre ei ar putea fi chiar Naser Aliji, adus în urmă cu zece zile la echipă. Acesta s-a accidentat și a plecat la recuperare în Elveția.

Rotariu nu vine în România

Rednic a vorbit și despre Dorin Rotariu, spunând că este exclus ca el să se întoarcă în fotbalul românesc prea curând.

„Cine nu și l-ar dori pe Dorin Rotariu, dar n-avem nicio șansă, nici noi, nici Steaua. Eu știu cum gândește el. Are o gândire sănătoasă. Nu se întoarce în România. E un tip ambițios”

Rednic își avertizează un jucător

În același timp, antrenorul a dezvăluit că Dinamo va începe negocierile pentru prelungirea contractului lui Salomao în iarnă, acesta urmând să intre în ultimele șase luni de contract. Despre Tade, Rednic a spus că nu are mari așteptări deocamdată, ci de anul viitor, când acesta va fi pus la punct cu pregătirea fizică.

„Vreau să vorbim un pic de Naser Aliji. Nu are probleme foarte mari, puteam să-i reziliem contractul. Nu ne-a costat nimic până acum, doar biletele de avion. Acum depinde de el dacă va reuși să-și rezolve micile probleme. Dacă pe data de 9 ianuarie nu vine sută la sută pregătit, atunci vom rezilia contractul. Nu e adevărat că trebuie să se opereze.

Sunt mulțumit de Tade, dar nu pot să-i cer mare lucru acum. El din ianuarie trebuie să-mi demonstreze. Au salarii mici. Lui Salomao îi expiră contractul în vară. Sunt mulțumit de el, de felul cum se pregătește. Avem nevoie de el în continuare. Trebuie să aibă răbdare” – a spus Mircea Rednic într-o conferință de presă

Mircea Rednic, conferință înainte de meciul decisiv pentru play-off. Ultimele informații de la Dinamo —-https://goo.gl/6WSE28

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 22. November 2018