Fotbal intern

Rednic l-a dat afară pe directorul sportiv și-l vrea pe Dănciulescu la echipă! Ce planuri are antrenorul dinamovist

03.12.2018 | 18:51
Rednic la dat afara pe directorul sportiv sil vrea pe Danciulescu la echipa Ce planuri are antrenorul dinamovist

Mircea Rednic a mutat din nou la Dinamo. De data aceasta l-a dat afară pe directorul sportiv, George Trandafir. Toate planurile antrenorului dinamovist duc spre o eventuală întoarcere a lui Dănciulescu la echipă! Astfel, pe lângă jucători, tehnicianul are mână liberă să facă orice în Ștefan cel Mare. Drept pentru care, „Puriul” l-a anunțat pe George Trandafir că este liber să plece, acesta fiind găsit vinovat principal pentru faptul că Armando Cooper a fost schimbat în minutul 59 al meciului cu Viitorul cu Ivan Pesic, pe baza unor informații eronate.

Astfel, Rednic nu a stat o clipă pe gânduri şi l-a scos pe mijlocaşul panamez de pe teren. „Puriul” s-a temut ca jucătorul să nu primească al doilea cartonaș galben din partea arbitrului Horațiu Feșnic, aşa cum s-a întâmplat cu Vlad Olteanu, trimis repede la cabine pentru un fault de joc care nu impunea o astfel de sancţiune. Ce nu a știut Mircea Rednic în acel moment este că Armando Cooper avea deja 4 cartonașe galbene și oricum nu va putea juca miercuri seară împotriva CFR-ului

Rednic l-a dat afară pe directorul sportiv și-l vrea pe Dănciulescu la echipă! Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Dunarea Calarasi, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 22 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic a promis că o duce pe Dinamo în play off în momentul în care a preluat echipa

Rednic l-a dat afară pe directorul sportiv și-l vrea pe Dănciulescu la echipă!

A trebuit să fac o schimbare deoarece Cooper, sigur, la felul cum el joacă el, la maniera de arbitraj de astăzi, primea şi al doilea galben şi riscam să nu îl am la meciul cu CFR de acasă”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă de la finalul partidei. Apoi i s-a spus că jucătorul putea să rămână în teren. “N-am ştiut, nu mi s-a spus. Atunci trebuia să-l mai las, dar decât să joc în 9, mai bine l-am scos”, a adăugat Mircea Rednic.

Deși a încercat să arate că nu este deranjat de faptul că nu a fost informat, Mircea Rednic n-a trecut ușor peste moment. I-a reziliat contractul lui George Trandafir. Constantin Eftimescu va prelua poziţia acestuia, dar „Puriul” încearcă să-l aducă la echipă pe Ionel Dănciulescu. Cei doi au colaborat perfect în precedentul mandat al antrenorului în Ştefan cel Mare şi au rămas în relaţii foarte bune.

  • 10 este poziția pe care o ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano