Rednic l-a deturnat pe Puljic: “I l-am luat lui Gigi!” / Becali: “Trebuia să vină la mine acasă”

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Mirela Apostol   
in FCSB
10/08/2018, 00:11
Rednic l-a deturnat pe Puljic: “I l-am luat lui Gigi!” / Becali: “Trebuia să vină la mine acasă” EXCLUSIV FANATIK
Rednic l-a deturnat pe Puljic

Rednic l-a deturnat pe Puljic din drumul către FCSB, iar Gigi Becali a explicat de ce a ratat transferul fundaşului care a mai evoluat în România la FC Dinamo Bucureşti, pe care dorea să-l aducă la echipa sa, după cum FANATIK.RO anunţase în exclusivitate.

Patronul de la FCSB a declarat că în timp ce îl aştepta pe fundaşul croat să vină la el la palat, lui Mircea Rednic i s-a accidentat fundaşul titular şi l-a acontat pe Ante Puljic: “Era între noi şi Rednic. Rednic nu era hotărât să îl ia.

Rednic l-a deturnat pe Puljic

Trebuia să vină de la aeroport la mine acasă. La 11 a aterizat. M-a sunat un avocat şi mi-a spus că vrea să îl ia Rednic, că i s-a accidentat un fundaş central. Să fie sănătos. Nu am chef să mă gândesc la asta. Trebuia să vină fundaşul ăla central. 1000 de negocieri”, a spus Gigi Becali, după Hajduk – FCSB 0-0.

“Semnează cu mine”

Contactat de FANATIK.RO, Mircea Rednic a confirmat transferul lui Puljic: “Da, Puljic vine la mine. I l-am luat lui Gigi. Am vorbit cu jucătorul, totul e ok. Semnează cu mine”, a declarat Rednic, antrenorul lui Al Faisaly.

Şi Nicolae Dică a vorbit despre fundaş după meci: “Vedem ce facem şi cu fundaşul dorit. Se pare că nici brazilianul nu mai vine, nu zic nimic de Puljic până nu semnează, nimic nu e sigur.

Închide ×