Fotbal intern

Rednic, prima reacție după ce a aflat că Lucescu e ca și demis de la naționala Turciei! „Aș merita statuie pentru treaba asta”

10.02.2019 | 09:24
Rednic prima reactie dupa ce a aflat ca Lucescu e ca si demis de la nationala Turciei As merita statuie pentru treaba asta
ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Mircea Rednic după ce a aflat că Lucescu e ca și demis de la naționala Turciei nu a întârziat prea mult să apară. La scurt timp după victoria cu Sepsi, antrenorul dinamovist, aflat în plin scandal cu Mircea Lucescu, a precizat că nu se poate bucura de răul cuiva. Presa din Turcia a fost cea care a scris că românul este OUT de la națională, în urma rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă.

”Nu cred că e adevărat. Eu nu cred. Eu v-am spus că e un om pe care îl respect. Nu mă bucur că l-au demis. Adica nu l-au demis atunci și îl demit acum? Aș fi primul care l-aș propune să vină la Dinamo! Atunci chiar că aș merita statuie pentru că am reușit să-l aduc pe Lucescu la Dinamo. Dar nu aș putea lucra niciodată cu Lucescu”, a declarat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT
Rednic, prima reacție după ce a aflat că Lucescu e ca și demis de la naționala Turciei! Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 4 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic salută galeria după o nouă victorie a echipei lui

Rednic, prima reacție după ce a aflat că Lucescu e ca și demis de la naționala Turciei!

Mircea Lucescu mai avea contract cu naționala Turciei până pe 30 iunie, dar presa din Istanbul scrie că cele două părţi s-au despărţit încă de acum. Românul a fost îndelung contestat atât de suporteri, cât și de oamenii de fotbal din Turcia. Favorit să-i ia locul lui Lucescu este Şenol Guneş, care ar urma să o pregătească în paralel şi pe Beşiktaş. “După 15 ani, Şenol Guneş revine la echipa naţională”, a scris  site-ul postului NTV. De remarcat că Mircea Lucescu a înregistrat patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri pe banca tehnică a Turciei.

Conflictul între cei doi antrenori români a escaladat după ce tehnicianul dinamovist a declarat că selecționerul Turciei ”n-a ajutat pe nimeni în viața lui”. ”Rednic ar trebui să-mi pupe și picioarele pentru ce am făcut eu pentru el! N-a fost fotbalist rău, dar când a venit la Dinamo îl huiduiau toți, îl fluierau toți, nu știam pe unde să-l mai pun, pe ce poziție să-l mai reprofilez, mijlocaș, fundaș. Și l-am făcut și căpitan de echipă ca să-l readuc în prim plan”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK, Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT
  • 17 meciuri a pregătit Mircea Lucescu echipa națională de fotbal a Turciei