ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Rednic putea pleca după primele două etape!”

Arpad Paszkany explică şi care sînt motivele pentru care Mircea Rednic a fost sacrificat, după numai patru etape. "În legătură cu demiterea lui Rednic, pot spune că noi, ca şi club, am...
Autor: Mircea Dominte | 16.08.2013 | 14:13

Arpad Paszkany explică şi care sînt motivele pentru care Mircea Rednic a fost sacrificat, după numai patru etape. “În legătură cu demiterea lui Rednic, pot spune că noi, ca şi club, am încercat să amînăm cît se poate de mult această decizie. În contract s-a stipulat o condiţie, care dacă nu era îndeplinită puteam rezilia contractul unilateral, şi anume dacă din trei partide nu se obţineau cel puţin şase puncte. Ori după primele două etape s-au obţinut doar două, deci condiţia nu mai avea cum să fie realizată. Dar noi am trecut peste asta şi am mers mai departe. A urmat ceea ce s-a văzut, adică 4-0 la Vaslui. În minutul 80, l-am sunat pe Rednic, care se afla în tribună, fiind suspendat, şi l-am rugat să nu atace jucătorii în presă. I-am spus că vom discuta situaţia a doua zi, situaţia fiind încă remediabilă”, a comunicat patronul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Şi ce face Rednic a doua zi? Scoate din lot toţi portughezii (inclusiv Felgueiras care nici n-a jucat la Vaslui), pe spaniolul Velayos şi pe Stăncioiu. Ne întrebam: noi cu cine mai jucăm dacă pînă şi Felgueiras e scos din lot? De fapt Rednic a pierdut complet controlul asupra vestiarului, jocul nu se lega deloc, plus că jucătorii erau revoltaţi că antrenorul considera că doar ei sunt de vină, el personal neconsiderînd că are vreo vină. Apoi a mai încercat un fel de puci în vestiar, în loc să discute cu noi, punînd jucătorii să voteze un nou căpitan. Şi cine a ieşit ”noul căpitan”? Vechiul căpitan Cadu, cu doar două voturi împotrivă…Aşa că hotărîrea de a pleca antrenorul a venit de la sine, fără nicio legătură cu Cadu aşa cum a insinuat Rednic”, a explicat Paszkany, conform stiridesport.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!