Fotbal intern

“Prinţul” Cristea a BLOCAT transferul unui coechipier!

Mihai Răduţ a fost unul dintre jucătorii de care Steaua a încercat să scape în această pauză competiţională....
11.02.2014 | 15:24
Printul Cristea a BLOCAT transferul unui coechipier

Mihai Răduţ a fost unul dintre jucătorii de care Steaua a încercat să scape în această pauză competiţională.

Mijlocaşul s-a aflat foarte aproape de o revenire la Pandurii, însă părţile nu s-au înţeles, motiv pentru care fostul internaţional U 21 a continuat pregătirile alături de gruparea din Ghencea. Însă, la începutul anului, Răduţ s-a aflat în negocieri avansate cu echipa lui Mircea Rednic, Gent, informaţie oferită, în exclusivitate de FANATIK.RO. Tranzacţia nu s-a mai realizat, însă, deoarece “Puriul” are contract cu gruparea belgiană doar pînă la vară şi a dorit, astfel, să evite un nou caz Adrian Cristea. “Prinţul” a venit la Standard sub formă de împrumut pentru şase luni, iar gruparea belgiană avea opţiune de cumpărare la finalul sezonului. Cristea s-a făcut, însă, de rîs, şi l-a determinat pe “Puriu” să afirme că niciodată nu va mai transfera români la echipele la care activează. Răduţ ar fi venit tot sub formă de împrumut şi cu opţiune de cumpărare din vară, motiv pentru care Rednic a abandonat pista, temîndu-se de un nou caz Cristea.

“Din vară, dacă rămîn la Gent, voi face tot posibilul să-l aduc pe Răduţ”

Contactat de FANATIK.RO, Rednic a confirmat că l-a dorit pe Răduţ la Gent şi a precizat că va relua tratativele cu Steaua la vară, în cazul în care va mai rămîne la gruparea belgiană. “Pe Răduţ l-am dorit şi îl doresc în continuare. Este un fotbalist care îmi place foarte mult. Dar eu am contract pînă la vară cu Gent şi nu avea rost să îl iau acum, avînd în vedere problemele pe care le-am avut în Belgia cu jucătorii români pe care i-am adus la Standard. Din vară, dacă voi rămîne la Gent, vor relua negocierile cu Steaua şi voi face tot posibilul să-l aduc aici”, a spus Rednic pentru FANATIK.RO. Mircea Rednic are contract cu Gent pînă la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Pentru a rămîne la echipa şi campionatul viitor, “Puriul” trebuie să califice echipa în cupele europene.

“Nu mai transfer niciodată români!”

Pe vremea cînd era antrenorul lui Standard, Mircea Rednic s-a transferat la George Ţucudean şi Adrian Cristea, care nu au impresionat în fotbalul belgian. Eşecul celor două mutări l-au determinat pe “Puriu” să afirme că niciodată nu va mai aduce fotbalişti români la echipele din străinătate pe care le va pregăti. “Sînt mulţumit de Ţucudean şi de Adrian Cristea, dar nu o să mai transfer vreodată jucători români. Au valoare, dar nu s-au adaptat la echipă. Îmi ajunge”, a spus Mircea Rednic. Standard l-a transferat definitiv pe Ţucudean pentru 800.000 de euro de la Dinamo, în timp ce Adrian Cristea a fost împrumutat pînă în vară, cu opţiune de cumpărare.

800.000…de euro a plătit Steaua pentru Răduţ, în 2010. Jucătorul are şi un salariu consistent 12.000 de euro pe lună.

2…goluri a marcat Mihai Răduţ în tricoul Stelei

 

Tags: