Carousel hot news

DINAMO. Rednic a rămas “strîmb”! Mai pleacă un “cîine”. Al 13-lea!

DINAMO. După numai 6 goluri în cele 26 de meciuri în care a jucat în campionatul trecut, Marius Alexe este aproape de Turcia. Mai exact de liga secundă din Turcia. Şi mai exact de Karabukspor....
05.07.2015 | 09:43
DINAMO. Rednic a rămas

DINAMO. După numai 6 goluri în cele 26 de meciuri în care a jucat în campionatul trecut, Marius Alexe este aproape de Turcia. Mai exact de liga secundă din Turcia. Şi mai exact de Karabukspor. Care a retrogradat anul acesta şi nu vrea să stea mai mult de un sezon în liga a doua. Oferta e bună pentru Alexe: 15.000 de euro lunar, de 3 ori mai mult decît cîştigă la Dinamo. Fără bonusuri.

DINAMO. Alexe este tentat să plece şi pentru că n-a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Dinamo, care, oricum, nu-i poate oferi un contract aăa bun ca la Karabukspor. De cealaltă parte, clubul are nevoioe de bani şi ar primi cam jumătate de milion de euro, turcii fiind dispuşi să-l cumpere pe Alexe definitiv.

DINAMO. Singura problemă ar fi că Mircea Rednic ar rămîne cu doar 2 atacanţi: Robert Moldoveanu (16 ani, golgeterul din amicale) şi Fabian Himcinschi (21 de ani, sosit în această vară la echipă). Antrenorul dinamovist aşteptă de două săptămîni un atacant, care tot vine “zilele următoare”, ultimul termen fiind mâine, luni, 6 iulie.

Sursa: gsp.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri