Fotbal intern

Rednic, răspuns dur după atacurile lui Mircea Lucescu din FANATIK: „Asta să-i spună lui fiu-său. Mă confundă cu Andone”

04.02.2019 | 22:36
Rednic raspuns dur dupa atacurile lui Mircea Lucescu din FANATIK Asta sai spuna lui fiusau Ma confunda cu Andone

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Mircea Lucescu a vorbit în termeni duri la adresa lui Mircea Rednic. După ce Il Luce a declarat că „Rednic ar trebui să-i pupe picioarele datorită lucrurilor pe care le-a făcut pentru el în carieră”, antrenorul lui Dinamo a venit cu răspunsul. 

Mircea Rednic a spus că Lucescu ar fi trebuit să-i transmită acest lucru fiului său, Răzvan, iar apoi a bătut trimitere și spre Ioan Andone.

Rednic, răspuns dur după atacurile lui Mircea Lucescu din FANATIK

Să-i spună lui fiu-său asta, nu mie. Nu el m-a învățat fotbal, doar m-a ghidat. Chiar nu-l înțeleg. Să-și vadă de echipa lui. Niciodată nu o să vorbesc rău de el, numai la superlativ și de omul Lucescu și de antrenorul Lucescu. Am lucruri mult mai importante decât ceea ce spune Lucescu în momentul de față.

Mă confundă cu Andone. Cele mai mari performanțe ale lui Dinamo au fost în 1983-84, când el nu era antrenor. Am jucat la Standard patru ani, nu e ușor să joci în străinătate. Pe unde m-am dus mi-am făcut datoria” – a spus Mircea Rednic la TV Digi Sport.

Ce a spus Lucescu

Iată pasajul din interviul exclusiv realizat de FANATIK cu Mircea Lucescu, în care cel mai mare antrenor român îl critică pe Mircea Rednic.

„Doar n-o să-i dau eu telefon! Rednic ar trebui să-mi pupe și picioarele pentru ce am făcut eu pentru el! Deci se poate spune că eu n-am reușit, cu mijloacele și metodele mele, să-i transfer lui… cum să spun? …acest mod de a interpreta relația umană, n-am reușit, cu el n-am reușit… Pur și simplu. Adică e o înfrângere a mea, nu a lui… ” – a spus Mircea Lucescu pentru FANATIK.