News

Rednic şi Lucescu, marea împăcare! Video. “Mă mai şi înjura şi când trebuia, şi când nu! :D Dar m-a ajutat foarte mult în carieră!” EXCLUSIV

19.06.2019 | 22:00
Rednic si Lucescu marea impacare Video Ma mai si injura si cand trebuia si cand nu D Dar ma ajutat foarte mult in cariera EXCLUSIV

Mircea Lucescu și Mircea Rednic s-au împăcat după conflictul pe care l-au avut la începutul anului. Fostul antrenor de la Dinamo a fost invitatul lui “Il Luce” la lansarea fabricii de bere artizanală a lui Matei Lucescu, nepotul lui Mircea, fiul lui Răzvan Lucescu. 

Rednic şi Lucescu, marea împăcare! “Chiar îmi pare rău că s-a ajuns să avem discuții d-astea”

Deși s-au contrat dur la începutul anului, cei doi Mircea, Lucescu și Rednic s-au pupat și s-au îmbrățișat la eveniment, așa cum se vede în imaginile de mai jos. “Puriul” a vorbit pentru FANATIK despre marea împăcare cu “Il Luce”: “Nu ne-am mai văzut de ani de zile. De vorbit am vorbit acum o lună… Nu avem nimic de împărţit, chiar îmi pare rău că s-a ajuns să avem discuţii d-astea în presă. A fost şi vina mea, n-a fost. Voi aţi făcut vâlvă foarte multă. Eu pe Lucescu nu pot fi supărat.

A făcut atât de multe pentru mine şi o să am respect şi recunoştinţă faţă de el toată viaţa. M-a şi şlefuit, într-un moment în care aveam nevoie de un antrenor cu experienţă. Avantajul a fost că am şi jucat cu el, el juca extremă dreapta, eu fundaş dreapta, mă mai şi înjura şi când trebuia, şi când nu trebuia 🙂 Dar am avut multe lucruri de învăţat de la el care m-au ajutat mult în cariera mea de după”, a spus Rednic în exclusivitate pentru FANATIK.

VEZI VIDEO:

Marea împăcare dintre Mircea Lucescu şi Mircea Rednic

Marea împăcare dintre Mircea Lucescu şi Mircea RednicCele mai tari noutăţi din sport pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 19. Juni 2019

În luna februarie, spiritele erau destul de încinse între Mircea Lucescu și Mircea Rednic: “Nu m-a învățat pe mine Lucescu fotbal. Mi-a ghidat cariera de sportiv, dar nu înțeleg de ce face astfel de declarații. Lucescu să-și vadă de echipa lui. Eu voi vorbi la superlativ și despre omul Lucescu și despre antrenorul Lucescu. Am lucruri mai importante de făcut decât să ascult ce spune Lucescu. El poate mă confundă cu Andone.

Eu am făcut cele mai performanțe la Dinamo în ’83 și ’84, Lucescu nu era atunci aici. El a inventat fotbalul, el a descoperit toți jucătorii, pe Hagi, pe Rednic, pe Klein. A demonstrat în Est că e un antrenor foarte bun, nu zice nimeni că n-a făcut asta, dar ce să facem, să-i ridic statuie? Să-și vadă de echipa națională a Turciei! El a început acest conflict spunând că nu l-am mai sunat. Eu ce să fac dacă Ștefan Radu nu mă mai sună? Are familia lui, are echipa lui, eu nu pot să mă supăr pe el”, spunea la vremea respectivă Rednic.

“Il Luce” în februarie: “Rednic să îmi pupe picioarele”

Replica lui Mircea Lucescu nu s-a lăsat așteptată și i-a răspuns lui Mircea Rednic în FANATIK: “Pe Rednic l-am luat la 17 ani (n.r – la Corvinul Hunedoara), ce mare jucător era la 17 ani?! Și l-am promovat după ce a dat autogol și era să pierdem promovarea în Divizia A. Dacă există un jucător pe care l-am ajutat în carieră cel mai mult, pe Mircea l-am ajutat! Că la 17 ani l-am titularizat la Hunedoara, l-am băgat în echipa națională imediat cum am ajuns, la Dinamo l-am dus, la Standard Liege eu l-am dus, că semnasem cu Standard în 1991 și am condiționat instalarea ca antrenor cu prezența lui și a lui Andone.

Rednic ar trebui să-mi pupe și picioarele pentru ce am făcut eu pentru el! N-a fost fotbalist rău, dar când a venit la Dinamo îl huiduiau toți, îl fluierau toți, nu știam pe unde să-l mai pun, pe ce poziție să-l mai reprofilez, mijlocaș, fundaș. Și l-am făcut și căpitan de echipă ca să-l readuc în prim plan”, a spus Lucescu.

Rednic şi Lucescu, marea împăcare! Video. Mă mai şi înjura şi când trebuia, şi când nu! Dar m-a ajutat foarte mult în carieră! EXCLUSIV
Rednic şi Lucescu, marea împăcare! Video. Mă mai şi înjura şi când trebuia, şi când nu! Dar m-a ajutat foarte mult în carieră! EXCLUSIV FOTO: Mircea Lucescu și Mircea Rednic pe stadionul Dinamo

Însă cei doi s-au împăcat înainte de finalul campionatului și la prima întâlnire, cea de la inaugurarea berii artizanale “Grivița” a lui Matei Lucescu, Rednic și “Il Luce” s-au îmbrățișat. De la eveniment nu a lipsit nici Răzvan Lucescu, mândru că fiul său a demarat o afacere cu bere artizanală.

  • 73 de ani are Mircea Lucescu
  • 3.000.000 de euro trebuie să plătească Rednic pentru 51% dintre acțiunile de la Dinamo, ofertă făcută de Ionuț Negoiță