Fotbal intern

Gregory Tade semnează cu Dinamo. „Vrea să lucreze din nou cu mine”

12.11.2018 | 00:00
Gregory Tade semneaza cu Dinamo Vrea sa lucreze din nou cu mine
ADVERTISEMENT

UPDATE. FANATIK.RO a aflat că fostul golgheter din Liga 1 cu care Dinamo va semna este francezul Gregory Tade, alături de care Rednic a lucrat în perioada petrecută la CFR Cluj.  

Gregory Tade semnează cu Dinamo

Tade (32 ani) a fost golgheterul campionatului în sezonul 2014/15, atunci când a marcat 18 goluri în prima divizie. În cei doi ani petrecuți la Cluj, francezul a înscris 23 de goluri în 57 de partide. A semnat apoi cu FCSB, unde nu s-a descurcat grozav, iar apoi a plecat în Qatar. Ultima sa echipă a fost Maccabi Petak Tikva, cu care și-a încheiat contractul la finalul sezonului precedent.

ADVERTISEMENT

Imediat după remiza cu FCSB, scor 1-1, Mircea Rednic a anunțat transferurile a doi atacanți, care vor semna în cursul zilei de luni. Antrenorul vrea să întărească astfel compartimentul ofensiv, acolo unde se află momentan doar Daniel Popa și Mircea Axente.

Rednic a oferit și câteva detalii. Primul transfer va fi Mattia Montini, așa cum FANATIK.RO anunță la începutul acestei săptămâni. Rămâne însă o doză de mister în privința celui de-al doilea transfer.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a dezvăluit că acesta e fost golgheter în campionatului României, dar și că a mai lucrat cu el. Acestui profil se încadrează doi fotbaliști: Gregory Tade și Ioan Hora, ambii liberi de contract în acest moment.

Rednic transferă un fost golgheter din Liga 1

„Sunt sigur că o să fim în play-off. Cei trei jucători noi se vor pregăti separat, la fel şi cei doi atacanţi care vor veni mâine. Unul e din Italia, iar celălalt a fost golgheter în România, vrea să lucreze din nou cu mine. Nu ai ce să reproşezi arbitrajului. E o ruşine de teren. Avem un singur stadion mare şi e o ruşine, iar de spectatori nu am ce să zic. Ţin să îi felicit” – a spus Mircea Rednic la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a apropiat la doar trei puncte de Astra după remiza cu FCSB, iar prinderea play-off-ului nu mai pare în acest moment un obiectiv atât de îndepărtat.